Tuesday, July 22, 2014

Hajat tercapai..

Assalamuailaikum semua....
Semoga puasa hari ini lebih baik dari semalam dan semoga kita memperbanyakkan lagi ibadah kita tatkala syawal semakin menghampiri..

Dah hujung-hujung ni..banyak kerja yang perlu disiapkan..sebelum nak bercuti dengan lapang dada..kalau kerja melambak tak siap mesti kekalutan melanda pabila kembali bertugas..Rasanya semua begitu ..nak siapkan kerja-kerja yang perlu dibereskan dulu..barulah senang hati..Itu belum yang dirumah..yang kat rumah pun banyak jugak nak buat..semoga kita semua sempat menguruskannya dengan baik..Jangan pulak duk kalut-kalut ada barang yang tertinggal bila balik kampung nanti.

Umi dah packing sikit-sikit..duit raya pon dah siap masuk sampul raya..korang camner?mesti dah buat persiapan sikit-sikitkan?ke ada yg dah beres ..tunggu nak angkat barang jer masuk kereta..kalau ada..tentu excited gila..hehe..

Alhamdulillah satu lagi hajat dihati Umi dah tercapai..walopon tak sepenuhnya..hanya yg termampu saja..dah ada di genggaman..korang nak tau tak apa bendanya..tengok la ..


dah lama berkenan....

Nak tunjuk pun malu..belum penuh lagi..hanya beberapa ketul saja..nanti dah banyak baru cantik..nanti dah banyak sikit baru Umi kongsi..

#korang minat tak Pandora?#