Friday, June 20, 2014

Terkini:Tok Guru Nik Aziz Nik Mat Keluar Hospital

Alhamdulillah..Dapat whatapp dari geng sekolah yang kerja kat pejabat Tok Guru bagi tau Tok Guru sudah keluar hospital.Terima kasih buat semua yang mendoakan kesihatan Tok Guru..Rasanya semua rakyat Kelantan pasti gembira mendapat perkhabaran ini..Semalam ada yang share kat Fb yang Tok Guru sakit tenat.Padahal sakit biasa-biasa..sakit orang tua..

Kawan Umi yang kerja tu..geram jer..cepat benar benda2 camni tersebar..padahal tu gambar lama..dan ramai pulak yang share..kalau tak difikirkan amanah yang Tok guru bagi..pasti dia dah pos kat Fb..untuk menunjukkan keadaan terkini .

Hari ini alhamdulillah..tok guru dah keluar hospital..ini Umi share dari whatapp ..

#ramai yang suka like dan share kat FB benda yang tak tahu kesahihannya#

Cergas Berpuasa Bersama Shaklee

Salam Jumaat..Lebih kurang seminggu lagi kita nak menyambut Ramadhan.Moga Ramadhan tahun ni,kita dapat memperbanyakkan lagi ibadah dan memperbaiki diri kita.Umi selalu nak khatam bulan puasa..tapi selalu tak sempat..harap tahun ni Umi dapat..

Hari ini tak banyak nak bebel.cuma nak bercerita produk yang awesome..apa lagi kalau bukan Shaklee.Sangat bagus kita amiknya sebagai makanan tambahan di bulan puasa..lebih disiplin..banyak membantu badan kita nanti..In Sha Allah cergas sepanjang Ramadhan ini..selain dapat memperbaiki kesihatan diri..

Sesiapa berminat boleh hubungi :017-2816462 sms/whatapp