Wednesday, February 5, 2014

~WW~

Sebuk jugak nak solat..

terpaksa ikutkan jugak..kalau tak melalak..



#pic singgah  masjid masa balik dari kampung ke Port Klang hari tu#

13 comments:

  1. semoga affif jadi anak yg soleh..aamiin

    ReplyDelete
  2. Itulah yg sebaiknya: meluntur buluh dari rebung. Kalau dah jadi buluh tua sukar dilentur lagi....Semoga Affiff akan membesar sebagai Muslim yg menjadi kebanggaan ibu ayahnya...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. sebhanallah.. salam Rabu Sura.. :)

    ReplyDelete
  4. semoga jadi anak soleh ..comelnya dia ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  5. Kanak2 memang suka mengikut org dewasa buat dari sudut perlakuan seseorang; maka kita tunjukkan sikap yg terbaik utk mereka. Salam singgah.

    ReplyDelete
  6. Ini bukan sibuk Sura.. tapi bak kata pepatah bagaimana acuan begitulah kuihnya. Afif nampak semua org solat mestilah dia nak juga. Cuma belum faham aje lagi.

    Cute kan. Kakak suka:)

    ReplyDelete
  7. biarlah dia nak solat hahaha
    lama2 boleh dah nak solat betul2 kan afif kan kan kan

    ReplyDelete
  8. juruh sungguh mat salleh celup sorg nih.. hhahaahahaa

    ReplyDelete
  9. Bagus Afif... semoga jadi anak yang soleh... ^__^

    ReplyDelete
  10. dia mula nak belajar solat..lihat ayah dia solat kan..

    ReplyDelete
  11. alolo...soleh sungguh Afif ni....sejuk perut ibu! hehe

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)