Wednesday, February 5, 2014

Anak Umi dah 15 tahun..

Tanggal 31 bulan january 1999,lahirlah puteri Umi yang kedua Nur Aniqah Auni.Masih Umi ingat lagi..dalam ramai-ramai anak Umi..dialah yang lahir tak berambut lebat ..sikit jer rambutnya ..halus..umur setahun pun masih takde rambut...31 januari lepas bersamaan CNY..genaplah angah 15 tahun..

Takde ke kek..takde hadiah tahun ni..angah dah cakap awal-awal..nak novel jer..jadi petang hari raya Cina tu..kami sekeluarga pergi ke JJ Bukit Tinggi..nasib kedai buku Popular buka..bolehlah beli apa yang dihajatkan angah..Angah memilih sendiri novel yang dia nak..Umi dan abah menemankan along beli buku latihan untuk SPM..dekat sejam kat sini..lepas bayar terus keluar nak cari makan ..ramainya orang time ni..sampai semua restoran penuh..terpaksalah Umi balik semula ke p.klang..makan pizza hut..

                                                             Angah n Along
Afif ni tiap kali makam pizza mesti dia tidur...
                                         


Semoga Angah menjadi anak yang solehah..berjaya dunia akhirat..

13 comments:

  1. Alhamdulillah dah besar remaja dah angah...

    selamat hari jadi semoga sihat, dipanjangkan umur, menjadi anak yang solehah dan taat kepada orang tua juga menjaga akhlak mulia..

    ReplyDelete
  2. sng hati bila anak2 dah besar kan kak
    comey2 je anak2 kak sura :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aa..bila anak2 dah besar rasa lega sikit..banyak yg diarang boleh tolong..:)

      Delete
  3. kenapa dgn afif tu?org lain makn pizza dia blh bantai tdo plk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..dh penat berjalan..petang pulak tak tido..gitu la jadinya..

      Delete
  4. moga sentiasa jadi kebanggan umi..

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday Angah.
    moga jadik anak yang solehah~

    mata zura tak puas tengok gambar lomatik Kak Sura ngan suami tuh.
    lomantik sangatttt! hehehe

    ReplyDelete
  6. ermm dah jadi anak dara sunti lah kak ngah..:)
    happy belated birthday angah..semoga menjadi anak kebanggan keluarga dan berjaya dunia dan akhirat....

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. dah besar remaja dah.. anak saya yg sulong baru 14 tahun & perempuan juga.. semoga beroleh kejayaan semuanya ye.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  8. semoga jadi anak yang solehah dan membahagia akak ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir angah, semoga jadik anak yang baik, berjaya di dunia dan akhirat dan semoga membesar comey mcm kak sura..

    ReplyDelete
  10. Sebaya dengan anak Okje yg no 2...Hepy Bezday angah....moga makbul doa mama

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)