Thursday, November 6, 2014

Gembirakan Hati Si Dia..

Assalamualaikum..
Rindunya nak bebel kat sini...Angin malas..bercampur dengan busy sesangat..Blog pon tak terusik 2-3 hari ni..Padahal banyak yang nak cerita..takpelah..cerita basi pon basilah..

Isnin hari tu exam Spm bermula..anak dara Umi ..si Along salah seorang calonnya..Moga dipermudahkan buat Along untuk menjawap dengan baik soalan-soalan peperiksaan .Hari minggu tu kami keluar ke JJ lagi..beli Donut Big Apple..Along nak sangat makan..Umi ikutkan je..sebab nak gembirakan hati orang nak amik exam..




                                                 kasi besau sikit...kasi clear

                            kesian kat Angah..adik dah amik Angah punya pilihan..

Lepas makan donut..beli barang dapur sikit..tu pon pilih-pilih..tau jelah kat JJ ni..mahal sikit barangnya..

Oklah ..cukup dah ni..nak sambung kerja..ada masa nanti Umi melawat blog korang ya..


#anakexam#umiyangberdebar#
*semalam saja2 check Objektif math Along...dlm 3 salah..daripada 40 soalan..Umi dah syukur..cuma Along tak puas hati sikit sebab dia yakin masa jawap..tu la..nak check sangat..kan dah frust..takpela..subjektif boleh tampung..InSha Allah..Hari ni exam Pendidikan Islam..moga dapat menjawap dengan lancar.*

#Doakan Along ya kawan-kawan#TQ semua:)




22 comments:

  1. Kakak tahu apa yg Sura rasakan... siapa pun mak/ayah punya rasa sama bila anak exam aa yg ada dlm hati kita. Teruskan doa-doa kita buat anak-anak moga cemerlang dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  2. In shaa Allah along boleh jawab dengan baik. Semoga dipermudahkan.

    Comeynya adik makan donat tu.

    ReplyDelete
  3. dapnye donatttt..afif nak skit bleh haha
    3 salah tu..oklah tu dah A gak kan hehe
    gud luck along!!!xsabar nak cuti pjg kan hehe

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya dalam SPM nanti...

    ReplyDelete
  5. Good Luck Buat Along~
    Untie doakan Along dipermudahkan dalam menjawab semuaaa soklan SPM k~ buat elok2.. baca doa banyak2 sebelom mula menjawab.

    Donut tuuuuu... menggoda sungguh!
    Zura suka beli yang ada kacang dan kuaci.. memang hantu betol dengan donut kacang kuaci tuh.. hehehehe

    Zura boleh rasa debaran akak bila anak amik SPM.. Zura yang anak darjah 1 pon stress semacam.. inikan pulak kalo anak amik SPM. hahaha

    ReplyDelete
  6. aritu pon kami makan big apple tapi beli 6 ketul jek..asben makan je dah 3 ketul..haihh

    ReplyDelete
  7. Gud Luck buat Along....
    Yerlah ....... kena bagi apa yg dia nak makan katanya nak pereksa hehe....Wah......oklah tu kalau salah 3 .....Bagus! Tapi seeloknya tak yah dah fikir subjek yg dah exam....buat risau jer.

    ReplyDelete
  8. good luck utk anak sulong kak sura :) adik saya pon ada sorg... sedap nya big apple donut. lama dah xmakan tu :)

    ReplyDelete
  9. Aduh, K Sura...
    Sedap pulak bila tengok donat big apple nih... ;D
    InsyaAllah, Along akan dapat keputusan yang cemerlang dalam SPM nanti... sama2 kita doakan... Amin...

    ReplyDelete
  10. Salam Kak..moga urusan exam Along di permudahkan.. InsyaAllah..sedap nya donut.. lama tak makan Big Apple..:)

    ReplyDelete
  11. selamat berjaya along :)
    eh comeynye si adik tu putih macam mat salleh ;p
    suka nengok!

    ReplyDelete
  12. semoga Along dapat mellaui exam dgn teyakin..dgn tawakkal..

    ReplyDelete
  13. amboi afif makan donut sedap tak ajak anty pun!hehe

    semoga dpt menjawab dengan tenang dan dipermudahkan buat along..gud luck!

    ReplyDelete
  14. kak, sedapnya tengok donut akak berambu rambai tu... mama tak larat nak makan, tapi tekak teringin..

    Mama Niza

    ReplyDelete
  15. Saya doakan Along berjaya cemerlang dalam SPM nya..Insya Allah...
    Mmg kena release kan stress masa exam...ok tu jalan2 makan donut jap...hihihih..bila habis SPM?

    ReplyDelete
  16. Semoga along peroleh keputusan cemerlang nanti...
    InsyaAllah...

    ReplyDelete
  17. ada parents puasa hari exam anak kan...all the best along :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul Bp..seeloknya kita puasa bila anak ada exam besar..sura pon puasa ..tapi hari isnin je..huhu..InSha Allah..akan puasa lagi minggu depan..:)

      Delete
  18. comey sgt anak dara akak ni..
    suka la dia termakbul hasrat hati tu..moga sukses n dilapangkan dada jwb exam

    ReplyDelete
  19. Insyaallah Along boleehh... :) ibunya jangan risau sangat kay... hehehe... ilek2 jerr... huhuhu... yang tukang nasihat pun cakap jer mandai... hehehehe...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)