Thursday, April 2, 2015

Selamat Hari Lahir Anakku Muhammad Afif Darwisy

Nak nyanyi sikit ni..Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan Muhammad Afif Darwisy..Allah selamatkan kamu..

4.2.2011..lahirnya putera kedua Umi..pelengkap keluarga kami.Hari ini genaplah 4 tahun..Syukur padaMu Ya Allah..Umi doakan Afif jadi anak yang soleh..

Walaupon Umi sibuk hari ni..tapi Umi cari jugak masa untuk update hari lahir Afif..

Sorry ya korang..tak sempat nak jenjalan blog korang hari ni..hutang bw ngan korang..:)



6 comments:

  1. hepi bestday my boypren yg encem...moga jadi anak yang soleh...aamiin

    ReplyDelete
  2. Hensem..selamat ulang tahun :-))

    Moga jadi anak soleh dan jadi anak yang berjaya..amin

    ReplyDelete
  3. hepi besday handsome boy!!

    ReplyDelete
  4. Ohh... budak hensem ni birthday 2 April kisahnya. Sama dgn kakak akak tau (tapi dia dah tua dah 53 tahun). Aries, mudah berkawan dan peramah. Buat business memang sedang sebab ramai kawan. Nanti dah besar Shaklee yg Sura buat bagi dia teruskan legasinya:)

    Happy birthday sayang.:)

    ReplyDelete
  5. Hepy Bezday Hensem Boy.....moga makbul doa mama.....bolehlah kita celebrate sekali nampaknya....hihi

    ReplyDelete
  6. happy birthday Afif, makin handsome dia. Faiq pun bulan ni :)

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)