Wednesday, April 1, 2015

RINDU SAMA KAMU..YA..KAMU..KAMU..KAMU..KAMU SEMUA!!

Assalamualaikum semua..
Fuhh..berhabuk la kat sini..Korang tak datang pun tolong tiup-tiup habuk kat sini..Tapi ada juga yang sudi singgap kejap bertanya khabar.Sayanggg dengan sahabat semua..Umi menyepi sekejap jer.. bukan merajuk tau..Takdenya istilah merajuk dah tua-tua ni..

Korang semua apa khabar?In Sha Allah.mesti semua sihat..gitula hendaknya..Umi pon doakan sahabat-sahabat semua sihat dan bahagia bersama keluarga.Banyak tau nak story kat sini..tapi tak tau nak mula dari mana..itulah dah lama jadi pekasam..hihi..Hari ni pon tetiba jer mood rajin menyerang..padahal..berlambak jer kerja nak kena siapkan..

Hari ni kira intro je lah..nak tanya khabar korang jer..dan nak inform..Umi kat sini okey jer..cuma keadaan tak mengizinkan Umi nak menulis..nanti Umi pelan-pelan cerita..next n3 la..

Tak sabar pulak nak jenguk blog korang semua..tunggu ya..nanti Umi sampai..lambat sikit la..byk kerja ni..:)


Nah belanja gambar satu..Korang.. harap balas senyuman Umi tu tau!
Teringin jugak nak pakai tudung ala neelopah..walau muka cam bulan mengambang penuh!
#Mukabolat
#AdaHatiJugakNkPakai

13 comments:

  1. Hai kak.... rindu sama kamu juga...

    ReplyDelete
  2. makin sweet sura, ada instagram ye sura sebab nampak # tu :) welcome back dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tema kasih..tp rasanya makin sweet tu x brapa tepat..makin tembam tu tepat..hihji:)

      Delete
  3. Sibuk sangat ke Sura?
    Mesti business supplement tu makin meriah ni sampai blog tak dijenguk ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu pasal Shaklee mmg berbaloi kak..masyukkk
      tp bukan la kak..:)

      Delete
  4. nah saya bagi vacuum, cepat sikit sedut habuk...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Doc sbb bwk vacuum ..cuci dah blog ni..hihi:)

      Delete
  5. Assalam Sura.....betullah lama sungguh awak menyepi ye... amboiiii timbul timbul terus neelopah seketul nampak hihi....
    Muka OKje pun bolat jugak tp teringin punya pasai lantaklah hihi...

    ReplyDelete
  6. lamenye hilang kak sura.. woww berseri2, shaklee effect ke tu kak? hehe

    ReplyDelete
  7. hai kak sura..lamanya tak update.busy bebenor ye.welcome back!tiada istilah mula bolat dalam bergaya.asalkan cantik dan konfiden.hehe..sy tgh senyum kambing depan blog akk membalas senyuman.hahaha

    ReplyDelete
  8. bulan mengambang pun cantik kak sura weiii hehehe
    el pun baru mggu ni update blog
    kemalasan melampau2
    welcome kak

    ReplyDelete
  9. Lama tak update semakin cantik.

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)