Wednesday, November 19, 2014

Macam-Macam Cerita..

Assalamualaikum..
Rasa cam lama pulak Umi duk bertapa...nasib duk dalam bilik je..bukan dalam gua..kalau tak lama lagi la pertapaan Umi..malas yang menjadi-jadik..so  faham-faham jelah..Lagipon apala sangat..korang pon bukannya perasan kot Umi mendiamkan blog ni..heee..

Takmo panjang-panjang mukaddimah..terus nak ke isinya..bukannya apa sangat..cuma perjalan kehidupan Umi yang biasa-biasa bersama insan-insan tersayang..rasa cam banyak yang nak tulis..tapi hakikatnya cerita biasa macam yang sebelum ni..

Hari ni kira sekali jalan jelah..tak mau tulis banyak-banyak..layan gambar jelah..





Gambar kat atas..cerita pasal Angah..semangat nak pergi seminar kerjaya sebab ada artis...haha..penat menunggu dalam kereta..tak keluar2 anak dara..rupanya sebuk nak bergambo ngan artis..sementara menunggu..kita selfie dulu..



ada saper2 ingat budak ni tak? ini budak suka bergamba..tapi Umi di yg malas nak upload..kat fb pon jarang..

nak ikut jugak...nak kerja...katanya..




Cup cakes ni..Umi buat semalam..Aqil ada jamuan kat sekolah..mulanya nak beli kek pisang jer..tapi terajin pulak nak membako..so..kek pisang dan cup cake..semua bawa.

Okla..sebelum naik juling mata korang..cukup la sampai sini..nak jalan-jalan rumah korang pulak..

Bye...

#hari ni along exam addmath..semoga dilancarkan segalanya#






13 comments:

  1. wah..jelesnya..angah bergambar dgn ammar ashraf..:)

    ReplyDelete
  2. actually..akak tak tahu pon nama artis tu ..haha..baru tau!

    ReplyDelete
  3. Amboiiii.. Angah.. Untie pon rasa jele tengok gambar tuh.
    tingin jugak nak bergambar dgn artis.. tapi malu.. huhuhu.

    Kak.. mana ada x rindu.. selalu jenguk blog akak. tapi x de n3 baru nak komen.. Zura pikir akak sama stress dengan Along sebab SPM. Zura Anis amik peksa darjah 1 pon stress. ini kan pulak anak nak amik SPM kan. Zura doakan semoga Along dipermudahkan dalam menjawab semua soklan SPM dia. dan Semoga akak pon akan bertabah dlm mengharungi detik2 SPM nih. hehehehe

    Rajin akak baking.
    zura semua lah beli.. hahahaha.

    ReplyDelete
  4. muda2 dah join seminar kerjaya..bagusnya..
    rindu kat budak comel tu

    ReplyDelete
  5. Budak-budak kenal aje artis Sura, kita ni manalah kenal..
    Rasanya kalau nampak Afif lagi kakak kenal dari artis tu hihi...

    ReplyDelete
  6. seminar penerbangan dan perfileman wahh nak jd org filem ke hehehe
    amboi2 akk terlebih rajin wat cc eh..cc ape tu vanila ke kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. vanila jer..konon nak mencantikkan cc tu..tp banyak tangan kecil nak tolong...terus tak de mood..haru jadinya..

      Delete
  7. Budak tu comey sebab tu dia suka bergambar.

    Remaja memang suka bergambar dengan artis.

    ReplyDelete
  8. kemain lagi angah bergambo dengan artis..

    mana boleh lupa budak comel rambut mat saleh..:)

    rajin ummi membaking.untunglah sape yg dt mkn..

    ReplyDelete
  9. sura dah lama tak bersiaran, wah excited dengsn retis ye, best2, afif tu macam artis tau, model look :)

    ReplyDelete
  10. Rajin umi buat cuo cakes..


    Eyh.. tu plakon setia hjg nyawa kan.. nama apa ntah.. dh lupa

    ReplyDelete
  11. Rajinnya lahai Sura ni.....bercup cakelah pulak ... Budak kecik tu manalah boleh lupa, dahlah hensem....pandai buat muka comey pulak tun..

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)