Wednesday, September 10, 2014

Bila suami masak..



Balik kerja..hubby tengah masak..katanya .patut dah siap tapi dia tersilap keluarkan ikan..bukannya ayam..memang dari tengahari lagi dia cakap nak masak sup..elok jugak ..dah lama tak merasa air tangan hubby..Dengan bantuan angah..pukul 7 malam dah boleh makan..siap buat bawang goreng lagi..hihi..hubby dah ikut cara Umi..Umi memang suka buat bawang goreng sendiri..jarang la nak beli..

Walopon masak sup dan ayam goreng jer..Umi tetap hargai..terima kasih sayang!

#ramai yg nak tengok dress along..tunggu ya..belum sempat nak amik gambar lagi..nanti dia pakai hari sabtu ni #

22 comments:

  1. K Sura...
    Wah, bestnya balik2 suami masak... senang keje... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang kerja untuk satu hari jer..haha..:)

      Delete
  2. Alhamdulillah, rasa dicintaikannn heee...:)

    ReplyDelete
  3. Bertuahnye kak Sura.
    suami pandai masak.. sesekali dpt lah tukar air tangan kan.
    Suami zura memang x pandai masak. kalo request nak makan pape dia beli jer. hehehehe.
    dulu pernah mintak dia masakkan nasi goreng.. menjadik jugaklah.. tapi ala2 masakan org bujang laa.. asal jadik.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sup jer yg dia pandai masak....tu pon dah syukur..slalunya dia tolong jer..tu pon ikut mood dia..:)

      Delete
  4. bertuah tau..
    sebab saya tak pernah masakkan utk isteri saya..hahaha..sebab saya tak tau memasak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang rasa bertuah..sebab susah nak merasa air tangannya..tu pun sebab dia cuti dan angin rajinnya datang..haha..

      Delete
  5. Bertuah betul kalaulah en abe kakak macam ini Sura. En abe kakak pandai jerang air aje:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..sesekali boleh merasa air tangan suami....bukan senang jugak nak merasa..setahuin ada ler sekali dua..

      Delete
  6. sdapnya..untung akak dapat suami yg caring..:)

    ReplyDelete
  7. sweet..
    sesekali merasa air tangan suami.

    ReplyDelete
  8. wahhh kak sura... untung lah balik rumah hubby dah masakkan..hehe..lelaki ni klu masak memang sedap sesekali... air tgn suami beza dgn kita... :)

    ReplyDelete
  9. saya pon buat bawang goreng sendiri..tak beli..even kerisik pon..

    ReplyDelete
  10. best kan kalau husband masakkan.. Ros pun suka kalau husband masakkan.. senyum meleret je.. hihihi

    ReplyDelete
  11. Untung Sura dapat suami yg boleh masak walaupun tak pandai hehe...Kira rajin jugak suami Sura ye
    Walaupun simple gitu tapi kalau org lain masak mmg nikmat sangatkan...

    ReplyDelete
  12. untung akak dpt suami yg rajin tlg msk hehe

    ReplyDelete
  13. lega rsnye balik2 keje ada makanan terhidang..xpayah nak kelam kabut laju2 nak memasak..untung kak sura :)

    ReplyDelete
  14. Untung laa dpt hubby yg pandai masak.. boleh gak membantu..:)

    ReplyDelete
  15. pandai husband kak sura masak yer... rajin pula tu... :) bertuahhh badann...

    ReplyDelete
  16. Sekali2 suami masak lega jugakkan...
    Boleh buat kerja lain...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)