Tuesday, October 28, 2014

Rajinnya Birasku...Jeruk Mangga Asamboi

 Selamat petang semua..terlebih rajin sampai 2 n3 pulak hari ni..layan jelah..
Sekarang ni viral yang tengah meletops..apa lagi kalau bukan jeruk mangga..Semua duk pakat buat..Umi jer yang malas..huhu..Ini nak story kisah birasku yang teramat rajin dan pandai cari duit..
Gambar-gambar kat bawah ni semua yang dia share kat group whatsapp..rajinkan...







Umi memang kagum dengan orang yang rajin ni..bertambah kagum sebab dia bukan surirumah tetapi seorang staffnurse..kerja tetap kerja..cari sideincome pon rajin..tabik spring to my biras..Maila..


13 comments:

  1. Lecur dah tengok mangga asam boi tu...mana2 orang cerita pasal jeruk ni...

    Orang yang rajin ni murah rezekinya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul Bunda...orang rajin..murah rezekinya..:)

      Delete
  2. Betul tu...pokok pangkal kena rajin je skrg...nasib baik SA ni bekerja..kalau x keja...mmg dh buat dah meniaga ni..

    ReplyDelete
  3. fenomena jeruk asamboi ni skrg
    ada yg wat nenas epal jambu hehe
    el pun baru teringat ada sekapit buah epal x terusik
    lau rajin jdlah kut jeruk epal asamboi kang hehe

    ReplyDelete
  4. tulakan yang penting rajin..
    memang tengah hot kat mana2 mangga asam boi ni..+ epal..perghh..ngencess

    ReplyDelete
  5. Sana sini orang cerita mangga asam boi.
    Sedapnya... kak zai suka makan benda masam2.

    Lain kali kalau sura pergi Ikea try meatball dan karipap dia.

    ReplyDelete
  6. woww.. siap buat bisnes tu... kecur tengok jeruk tu... hehehe...

    ReplyDelete
  7. sana sini tengah demam jeruk mangga asamboi

    ReplyDelete
  8. glemer jeruk mangga asamboi skang ni..depan belakang kiri kanan org dok tayang huhuh

    ReplyDelete
  9. Memang tengah musim jeruk asam boi ni kan. Leleh ayaq liuq melihatnya...hihi

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)