Wednesday, October 29, 2014

Gila Shawl

Assalamualaikum...selamat petang..
Alhamdulillah..kenyang perut..makan nasi ayam..buat sendirik...hehe..balik rehat tadi..cepat-cepat masak..ayam semua dah siap malam tadi lagi..tunggu masuk kuali je..

Hari tu umi ada buat n3 beli shawl kat Zawara kan...hari ni kira nak menunjuk la..tayang-tayang..boleh gitu?Jangan nak perasan ya Sura..muka kembang semangkuk pon nak perasan...hihi(ingatan untuk sendiri).

Meh tengok ni..tak yah nak bebel banyak-banyak..









2 helai Umi beli..yang Navy blue tu senang nak pakai(tak ikut cara Zawara pon)yang satu lagi tu..betul2 menguji kesabaran masa nak memakainya...memang mula pakai tak jadi..sakit hati semua ada..haha...tapi pakai jugak..ada masa kena berlatih lilit lagi..

#ada rezeki nak beli lagi..#

23 comments:

  1. sama la kita umi.. mamajue pun duk giler beli shawl.. kadang2 rasa tensen tak jadi.. hahahah

    ReplyDelete
  2. kak suraaaaaaaaaaaaa yg kaler navy blue tu tantekkkkk angat..kelip2 mata el tgk muka akk yg berseri2 tu taw..ok ok mmg debabommm hehe

    ReplyDelete
  3. shawl zawara mmg best..farah pn ada beberapa helai tudung zawara.. meterial dia best..=D

    ReplyDelete
  4. Cantik....pandai akak pilih kaler...

    ReplyDelete
  5. Lawa akak pakai shawl.. kemas je..
    Saya pun tengah gile shawl skrg ni..
    Nanti nak try beli dari Zawara jugak le

    ReplyDelete
  6. Cantek akak pakai shawl.. muka akan x de lah bulat sgt pon. gojes sangat~

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai hp Samsung mega amik selfie memang nampak panjang muka..hakikatnya bolat!!

      Delete
  7. cantiklah..aritu tgk ada mber pakai shawl zawara ni yg ada macam brooch kat kepala...

    ReplyDelete
  8. akak..meh beli halfmoon ngn cik nor lak..hihi

    ReplyDelete
  9. Cantik sura pakai, orangnya pun cantik. Kak zai tak pandai pakai shawl cuma pakai tudung express aje.

    ReplyDelete
  10. Saya pernah saran kan wife saya, try la pakai shawl...
    Dia kata sekarang tak boleh, sebab ada baby kecik..bila dukung bawak jalan, baby tarik!!! hahaha

    ReplyDelete
  11. cantiknya shawl, saya pun suka pakai shawl :)

    ReplyDelete
  12. Gojes akak pakai shawl
    Apa rahsia cantik awet muda :)

    ReplyDelete
  13. adik pompuan saya pun suka kan shawl. mcm mcm pilihann ada

    ReplyDelete
  14. cantik sura bershawl, kena tutorial cara pakai pula lepas ni :))

    ReplyDelete
  15. K Sura...
    Wah, dah pandai melilit shawl ye... memang cantik akak pakai... :)

    ReplyDelete
  16. tgk org pakai cantik ja..menjadi..bila llit sendiri geram jadinya..serba tak kena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli yg express shawl kak.senang nak pakai..:)

      Delete
  17. cantekkk
    xpernah lg beli shawl zawara

    ReplyDelete
  18. Cantiklah Sura....apa yg kembang semangkuknya....
    Yerlah kita ni ... walaupun dah mak mak teringin gak nak pakai shawl yek hihi....sama jer....tp okje beli tak de brand....pasar malam jer haha

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)