Saturday, September 13, 2014

The Versatile Blogger Award

                                    

Assalamualaikum semua..
Hari ini Umi cuba untuk siapkan tugasan Umi dalam Versatile Blogger Award..Dua orang dah tag Umi..siapa lagi kalau bukan blogger yang rajin Bw..adikku yang manis dan senegeri..Cik Nor dan seorang ibu yang sentiasa wangi dan gojes..FuzaMusa.
Terima kasih buat Cik Nor http://norminieza.blogspot.com/dan FuzaMusa http://fuzamusa.blogspot.com/sebab Tag akak ya..Sekurang kurangnya takde la nak cari idea nak buat n3 apa ..hihi


Rules:
1) Thank the person who nominated you
2)Provide a link to the person's blog
3)write 7 Facts about yourself.

7 Fakta tentang diri Umi



  1. Seorang yang manja.Masa arwah abah hidup..memang manja dengan dia..sekarang ni beralih manja ngan hubby pulak..
  2. Suka warna hijau..kebanyakkan baju dalan almari warna hijau..kadang2 pening jugak bila nak pakai baju mana sebab banyak hijau..lepas ni beli baju ..tak nak warna hijau dah..
  3. Suka menonton cerita omputih..kalau remote kat tangan pasti akan bukak chanel HBO..
  4. Suka bersembang..maknanya kalau orang yang tak kenal pon boleh sembang!
  5. Family keutamaanku...bagi Umi suami dan anak-anak adalah segalanya..kepentingan diarang diutamakan.
  6. Kerjaya Umi..jadi kuli jer kat klinik..part time Shaklee dan surirumah.
  7. Suka makan,masak,tido,nyanyi(dalam rumah jer) dan berangan..(macam budak2kan? )

Ok itu 7 Fakta (ke Auta) pasal diri Umi.Siapa agaknya Umi nak serah tugas selepas ini..Jangan marah ye kalau kena tag..ampun..

  1. zura yang putih n gojes(Nafira)
  2. Mar JanjiKita
  3. Nurul Coratcoretnurul
  4. Idah Dunia sementara Acikidah
  5. lyafrina cahayahatiku
  6. Lia Dia+aKU +kAMi
  7. bp babY-pose
  8. hainom hainom OKje
  9. P.C.L NazleeDotCom
  10. atie Dijari Pena Menari
Cukup la tu sepuluh..dah tau tau nak tag saper dah..harap yang kena tag tu tak kisah..:)

#lega bila dah siap n3 ni..Fuhhh#

16 comments:

  1. Wah... Umi sura minat citer omputih. Hehe... Selamat bersegmen kak.

    ReplyDelete
  2. kena tag yer.. hehehe.
    nanti Zura cuba usahakan. InsyaAllah.
    Terima kasih sebab bagi idea nak update blog..hehehe

    ReplyDelete
  3. Thanks Kak Sura sudi tag idah... :)
    Ahhaa.... dah sedia tag orang lain dah pun... hik3x...
    http://acikidah.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 Idah..cepatnya dah tag yg lain..hihi:)

      Delete
  4. Selamat bersegmen buat semua blogger..:)

    ReplyDelete
  5. thanks kak..hihi..dah thu pasal akak..:)

    ReplyDelete
  6. Tq Kak sudi join lepas kena TAG.
    OO akak suka warna hijau ye.
    Fuza pun rapat dengan abah. sampai sekarang ni pun :)

    ReplyDelete
  7. InsyaAllah kak.. kalu sempat nti atie join ya.. :)

    ReplyDelete
  8. lya pon peminat ijau...
    mmg suka kaler tu..
    eyhh.. kena jugak.. insyallah..lya akn selesaikan. ;-)

    ReplyDelete
  9. hehe suka cerita omputih gak :P

    jemput blogger untuk join segmen :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    tq !<3

    ReplyDelete
  10. sy ni takdelah peminat hijau sgt,tp baju kurung byk plak warna hijau.huhu

    ReplyDelete
  11. memang wajah sura pun nampak manja, ayu kalau jadi pelakun sesuai untuk filem love story :) saya kena tag ye. thanks sura, inshaAllah :)

    ReplyDelete
  12. Apa? ....mak pun kena oetik juga ke? Hehe.....
    Insyaallah Sura kalau rajin nanti yek...2 org fah memetik mak ni hehe

    ReplyDelete
  13. Nurul pun kena tag juga yer... ;D

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)