Tuesday, September 9, 2014

Sudah Sampai..

Selamat petang semua..lambat bersiaran hari ni..tetiba rasa kosong..tak tau nak taip apa pagi tadi...Jalan-jalan blog kawan-kawan pon tak lagi ni..Bila kerja dah settle sikit baru rasa lega ..terus rasa nak menaip..Semalam Umi duk cerita order dress..hari ni dah sampai tghari tadi..terus call Along suruh datang amik.Tunggu malam la baru dapat tengok dia pakai..petang dia tusyen..


Nasib baik PosLaju yang hantar tu yang biasa hantar kat klinik..time tengahari klinik tutup..tapi budak2 ni ada kat dalam..dah pesan siap2..kalau tutup..suruh diarang tarik jer...takde la kita kena pegi amik kat sana nanti..

#Uminya yang excited lebih..hehe#

16 comments:

  1. wahhhh seyes cepat da dapat dress smlm...

    ReplyDelete
  2. eh dah sampai ke Kak Sura??
    cepatnyeee... service tip top nih.
    boleh usha2 jugak lah nanti.
    nanti tunjuk gambar dressnye ye.. bizibodi jap.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. tu beli jubah ke cam mn
    bak lah nak tgk kak

    ReplyDelete
  4. Ok..next entry..Sila posing hehe

    ReplyDelete
  5. bukala aunty pula excited gak ni heee

    ReplyDelete
  6. wahh..mesti cantik dress along ni... kotak pun dah lawa tu..:)

    ReplyDelete
  7. ingatkan dress umi tadi..along punya ka..awat umi tak boria dengan along..beli la sorang satu.hehe

    ReplyDelete
  8. wah zawara kak sura..tak sabar nak tengok along pakai

    ReplyDelete
  9. Dress Zawara... Nurul biasa tengok, dress kat Zawara cantik2..

    ReplyDelete
  10. wee...msti x sabar nk melaram..
    akak bli dress apa ni?
    lya dh 2x beli dgn zawara..puas hati

    ReplyDelete
  11. ohhh dress inilah yang memasing nak tengok tu yeh Sura...Anak dara kita pun suka gak nak pakai dress tapi dah jenis rendang hehe mcm nak kena potong pulak

    ReplyDelete
  12. :D tak pandai la beli baju thru online nie... pernah kena sekali... 1 butik tu kat website nampak cantik sangattt... tapi bila pergi sendiri kat butik tengok... ermmm warna dia tak naik macam kat dlm website... suramm... terus tak jadi beli... nasib tak beli lagi online masa tu... :)

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)