Wednesday, July 9, 2014

~WW~Ultraman ku..


 Bermula sebelum bulan puasa lagi..minat dia dah bertukar..dah semakin pandai..tak nak dah layan Mickey Mouse Club House..atau cerita-cerita kat Disney Junior..dia dah nak jadi Otoman..hari-hari tengok cerita Otoman..Kami sekeluarga terpaksa mengalah..satu hari 4-5 kali tengok..abangnya pulak dah siap rakam..asal sampai jer kat rumah nak tengok Otoman..bila orang nak masuk tido..dia nak tengok Otoman lagi..kalau tak pukul 1 keatas takkan tido..kena marah dulu debgan abahnya baru masuk tido..Afif..Afif..

Tengoklah aksi-aksi Otomannya..dah tak reti duk diam ..
                                                                    eahh..
                                                                   Otomann...

                                                                 Mebiusss...
                                                                     Yahhh..

Dalam terpaksa..kami semua pun layan jugak Otoman ni..hampir semua episod kitarang tengok..terralit jugak..haha..

Inilah Otoman tu Mebius tu..


 heronya 

(sumber google)

#nampak perkembangan otak anak bujang Umi ni..semakin membesar ..dah ada citarasa sendiri#

                                                   

17 comments:

  1. hehehehe.. comel lah Afifi nih.. budak lelaki memang akan suka otomen kan kak~ gelihati tgk gelagat dorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 akan ralit jugak tengok gelagat Afif yg buat aksi otoman tu..haha

      Delete
  2. Hehe... sama cam anak bujang nurul sorang tu... asyik2 otoman...

    ReplyDelete
  3. Tuuu dia~ aksi wira alam semesta otomen

    ReplyDelete
  4. he3 dlm byk2 otomen, mebius ni paling suka nanges tau kak... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..ye ke..akak baru tau..sentimental agaknya otoman mebius ni..

      Delete
  5. Eee.... geram tau kakak tengok bujang comel Sura ni.
    Kalau dekat memang kakak gomol habis:)
    Makin ligat dan cerdik..

    ReplyDelete
  6. semua budak suka otoman mebius nie la kak.. anak sedara farah pun sama.. kadang2 tue sampai ke pagi dok tengok citer otoman nie..=D

    ReplyDelete
  7. anak mama pun sama.. huhu.. penat dia terangkan satu2 ultraman yg ada.. harem me tak ingat.. hahaha

    ReplyDelete
  8. ottoman taro pun ada gak kan..teringat anak kecik kecik dulu asek dok sebut je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada..macam2 nama.mebius ni kira yang adik..:)

      Delete
  9. haha cumelnye.. syafi suka otoman max. nak tak nak kena gak layan anak menonton last2 kita yg dah hafal semua otoman ni kan

    ReplyDelete
  10. hehe.. kalo dah anak lelaki..mmg gini l.. tp ly msa kecik2 ddulu pomm lyan ultraman ni..smua nama ultraman tahu.. hehe

    ReplyDelete
  11. Selagi tak melasak tak pe kan Sura.....Kadang kadang takut mereka terpengaruh jadi ganas...berlawan lawan...
    Sure byk otomen kat rumah nikan

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)