Tuesday, June 3, 2014

Lipstik Collegen

Selamat petang..sesi kedua memulakan tugas..
Nak tanya sikit..korang semua pakai licetik apa ekk?boleh kongsi tak..ya lah sejak 2 menjak ni..isu cadbury..macam2 keluar yang tak boleh makan..pakai ..banyak yang share kat group whatapp..takleh pakai jenama tuu..jenama ni...pening weh..tak tau la saper nak disalahkan..isu haram halal ni..macam main2 pulak..
Malas dah nak bebel pasal isu ni..bengang dalam hati jer la..hihi

Semalam Umi beli lipstik baru ..tu pun kawan tolong belikan..diarang selalu pakai lipstik tu..Umi pun nak cuba ..Lipstik collegen jenama D Herbs..ok la..tak rasa was-was..sebab dah tau jenama ni..



                                   Cantik tak kak Ton...(nak tunjuk pakai lipstik baru ler tu)

ni pic semalam..masa ni pakai sikit jer tak nampak sangat.....

#sila jangan jeles ye dengan bibir umi yang berkolegen tu#ada yang loya tak dengan ayat tu#sabaujelah#





17 comments:

  1. cik nor pon guna lipstik jenama dherbs jgk kak..:)

    ReplyDelete
  2. wahhhh cantik... nampak moist jer bibir... tp saya x pakai langsung lipstik he3

    ReplyDelete
  3. el sejak preggy lgsg x pakai lipstik
    bibir pun kering..hahahaha pemalas yg amat
    ntilah pas pantang iols melaram mcm uols hehe

    ReplyDelete
  4. jeles jugak..
    nk pggil kak sura pun mcm kakak lg muda..dush..

    ReplyDelete
  5. Okje pakai lipstic apa yeh lupalah pulak ....Maybeline kot...dah lama tak beli lipstic Sura.....habiskan stok lama hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sura pon jarang beli lipstik..habiskan mana ada..yg ni kebetulan kawan pegi kedai ..dia yg nak belikan..:)

      Delete
  6. sweet nye die bibir berwarna... tahan lama tak...

    ReplyDelete
  7. Salam Kak sura.. mmg bagus lipstik kolagen ni.. ramai gak member yang pkai... :)

    ReplyDelete
  8. Simpan baik-baik jgn sampai Afif pulak nak mencubanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena simpan kalau dia jumpa abislaa...:)

      Delete
  9. cantiknya sura, yang terang pun suka yang lembut colornya pun suka, thanks ingatkan pasal lipstick ni sura, hampir tak terfikir pulak.

    ReplyDelete
  10. sekarang ni, sana sini dok sebut lipstick collegen ni... tgkla iklan dia camne... hehe
    Sweet je warnanya... cantik lah K Sura... Nrl jarang beli lipstick, yang ada ni pun x abih lagi, satu silky girl (feeling bebudak kononnya) & satu lagi maybelline... ;D

    ReplyDelete
  11. klu muncung mulut macam iklan mesti lg lawa.hehe gurau je kak sura..ramai yg kata produk dherbs ni bagus..hrga pun berpatutan n mampu milik

    ReplyDelete
  12. zura suka yg gmbr kedua tuh..nmpk cm budak skolah jerk

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)