Friday, June 20, 2014

Cergas Berpuasa Bersama Shaklee

Salam Jumaat..Lebih kurang seminggu lagi kita nak menyambut Ramadhan.Moga Ramadhan tahun ni,kita dapat memperbanyakkan lagi ibadah dan memperbaiki diri kita.Umi selalu nak khatam bulan puasa..tapi selalu tak sempat..harap tahun ni Umi dapat..

Hari ini tak banyak nak bebel.cuma nak bercerita produk yang awesome..apa lagi kalau bukan Shaklee.Sangat bagus kita amiknya sebagai makanan tambahan di bulan puasa..lebih disiplin..banyak membantu badan kita nanti..In Sha Allah cergas sepanjang Ramadhan ini..selain dapat memperbaiki kesihatan diri..

Sesiapa berminat boleh hubungi :017-2816462 sms/whatapp

7 comments:

  1. Macam ini bulan ramadhan sales mesti meningkat Sura ramai yg nak consume:)

    ReplyDelete
  2. sy nk cuba la esp n consume spnjg ramadan nnt

    ReplyDelete
  3. ahad depan dah nak start puasa, so mmg elok la standby beli supplement yang patut

    ReplyDelete
  4. nak jgk try esp tu tp ongkos tak cukup la..huhu

    ReplyDelete
  5. Kawan kawan Okje pun ramai yg guna Shaklee ni Sura....
    Umur pun dah semakin meningkat mmg elok benolah ambik suplement kan hehe

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)