Thursday, June 19, 2014

Nak Tudung..Nak tudung..

Selamat petang semua...
Sejak seminggu ni..Aysik duk gatal tangan..Selagi tu duk gelisah..Apakah nama penyakit ini..baju,kasut..baru je beli..tetiba pulak rasa asyik pakai tudung yang sama..maknanya apa tu?Biasalah pompuan..Kalau Umi bab tudung ni takde le tiap2 bulan beli..biasanya 4-5 bulan sekali..Maka misi pencarian bermula..Tak nak ajak Cik abe..tentu-tentu dia bising sebab asyik duk membeli..pengeluaran jer..masuknya takda..

Kali ni baru terbuka hati nak beli  online..tapi dikecewakan bila apa yang kita suka asyik takde stok..tetiba teringat kawan2 sekolah dulu ada yang meniaga..kawan2 umi ramai yang Ustazah/cikgu..Diarang rajin berniaga..terus whatapp..haa..adapun.sekarang dalam proses ..yeay..

Niat nak tudung saiz L tapi yang Umi nak tu ada saiz M je..kawan pulak cakap M pun labuh jenis tu..terus ok je la..malas dah nak cari lain lagi dah..

Jom jamu mata ngan tudung-tudung ni..




































Mungkin ada yang tak suka jenis ni..tapi Umi memang minat tudung-tudung Nur Kasih dan De Salma..Kalau Paridah tu ..tak mampu ..sayang duit pun ada..lagipun tudung ni labuh..Paridah tu ..dada pon tak lepas..tambah pulak dada ku yang bidang ni..kwang..kwang..kwang..


11 comments:

  1. berapa hasil tangkapan nye Kak Sura?
    hehehehehe. cantek2 tudung nye. boleh beli utk tudung raya trus lah ni kak~

    ReplyDelete
  2. cantik cantik semua, ingat model tu sura heee:)

    ReplyDelete
  3. cantik gak tu..beli lah semua kak sura..hehe

    ReplyDelete
  4. Wow nampak menarik semua tudung_tudung ni. brapa sehelai?

    ReplyDelete
  5. morning sis, cantik tudung2 tu semua.. senang pakai.

    ReplyDelete
  6. minat jugak.. tapi beli online selalu dpt yg senget2.. kena beli butik..atau pasar malam haha

    ReplyDelete
  7. Hehe...Sura...OKje mmg tak suka tudung jenis gini....tak de corak yg berkenan apatah lagi Paridah tu....betul kata sura kecik beno yek.....
    OKje pakai tudung style lama jer, yg biasa biasa jer half moon bolehlah gak layan ...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)