Friday, June 20, 2014

Terkini:Tok Guru Nik Aziz Nik Mat Keluar Hospital

Alhamdulillah..Dapat whatapp dari geng sekolah yang kerja kat pejabat Tok Guru bagi tau Tok Guru sudah keluar hospital.Terima kasih buat semua yang mendoakan kesihatan Tok Guru..Rasanya semua rakyat Kelantan pasti gembira mendapat perkhabaran ini..Semalam ada yang share kat Fb yang Tok Guru sakit tenat.Padahal sakit biasa-biasa..sakit orang tua..

Kawan Umi yang kerja tu..geram jer..cepat benar benda2 camni tersebar..padahal tu gambar lama..dan ramai pulak yang share..kalau tak difikirkan amanah yang Tok guru bagi..pasti dia dah pos kat Fb..untuk menunjukkan keadaan terkini .

Hari ini alhamdulillah..tok guru dah keluar hospital..ini Umi share dari whatapp ..

#ramai yang suka like dan share kat FB benda yang tak tahu kesahihannya#

15 comments:

  1. Moga TGNA terus diberi kekuatan dan kesembuhan...

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah. moga TGNA sentiasa dilimpahi rahmat allah swt

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..smoga TG smakin sihat..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah . moga tok guru di beri kesihatan

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...semoga TGNA diberikan kesihatan yang baik. Risau gak tgk gmbr2 yg dorang dok share kt FB pasal kesihatan TGNA aritu

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah~ moga Tuan Guru Nik Aziz terus diberikan kesihatan yang baik.. Amin~

    ReplyDelete
  7. Semoga ulama seperti Tok Guru dipanjangkan umur untuk terus menyebaekan dakwah islamiah.

    ReplyDelete
  8. biasalah zaman ni..benda sejengkal jadi sedepa.....yg menulis tu seolah2 berada ditemapt tersebut...yg tukang share pulak..tak tahu hujung pangkal..main share ja...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...
    Biasa lah tu K Sura... Kadang satu2 benda tak betul pun, diorang main share je...

    ReplyDelete
  10. Syukur....moga cepat sembuh....

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)