Tuesday, June 10, 2014

Bila mood mengarang takde..

Selamat petang semua...
Idea dan mood seiring hari ni..tiba-tiba rasa malas yang amat..tetiba rasa tak de mood..macam-macam rasalah hari ni..tetiba pulak rasa kesian kat blog..takpelah..kugagahi juga untuk mengupdate..walopon isinya kosong..So..ceritanya senang..tepek gambar yang belum keluar lagi..Kisah hari minggu yanggg..entah  bila lupa ..oo..yang mula-mula cuti sekolah..








#kisah balik kenduri singgah JJ#
#nanti mood rajin Umi datang Umi ziarah blog kawan2 semua ya#

8 comments:

  1. mama dengan afif sama comel aih.. memang musim kenduri sekarang, best jugak makan nasi minyak :)

    ReplyDelete
  2. Superman comel tu makan apa Sura?
    Ada aje yg nak dibuatnya kan:)

    ReplyDelete
  3. perkara biasa tu kak sura..nti dtg meroyannya mesti panjang betul menulis.hehe..

    ReplyDelete
  4. kadang2 memang takde mood kan...ada masa nye lah

    ReplyDelete
  5. Kadang2 nrl pun camni... cuti2 sekolah ni banyak jemputan kawin, last sabtu ahad ni nanti... :)

    ReplyDelete
  6. xpela.. tek pic pon dh ok..drp pi tu dh mceritakan segala xtvt bsama family tsayang..

    ReplyDelete
  7. Yang tudung biru tu sebijik mcm Sura...
    Seronokkan Sura....dapat tengok anak anak dah besar besar....tapi kita dah tua ...huhu

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)