Thursday, May 29, 2014

Kes Rogol Budak 12 tahun:Emak mangsa rogol rotan suspek..

Sehari dua ni asyik dengar cerita pasal rogol jer...Nauzubillah..takutnya...Bila kita dah jadi Ibu ni dan ada anak-anak dara memang seriau la dengar berita camni..Masa tengak syok berFb terlihat video ni..terlintas nak share kat sini..korang tengok la sendiri dan bagi komen..

#kalau betul dia buat memang padan muka tapi kalau salah orang..adoii..#

10 comments:

  1. subhanallah.. kesiannya kat budak 12thn tu..
    huhu..xleh view la video.. xde o kat sini

    ReplyDelete
  2. biar dia rasakan hazab di dunia..perbetulkan kesalahan tu..
    kalau hukum hudud dijalankan...in sha Allah kes jenayah semakin berkurangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..kalau huhum Allah..hukum hudud dijalankan IN Shaa Allah semuanya dapat dikurangkan..:)

      Delete
  3. alaah x blh tengok videonya...apa2 pun sebagai ibu memang menyedih dan menakutkan berita2 macam ni...

    ReplyDelete
  4. Kena ada saksi dah tu bila sabit memang patut dihukum lebih dari itu. Kita tengok memang ngeri tapi itulah hukum hudud tak nak dijalankan inilah jadinya... sedih kan Sura.

    ReplyDelete
  5. Betul Sura ...mintak dijauhkan...kita pun ada anak pompuan....
    Moga video ini jadi pengajaran buat anak anak lelaki jugak, jangan main redah jer... huhu

    ReplyDelete
  6. Ya Allah, selamatkan malaysia dari segala kezaliman. Amin

    ReplyDelete
  7. nauzubilahiminzalik, saya dah buat liebster award tu, thanks sura sudi tag ye, entri 31 May, tak copy link pula :)

    ReplyDelete
  8. nauzubillah...
    Lindungilah hamba2 mu Ya Allah

    ReplyDelete
  9. mmg macam2 hal menggerunkan kak sura..baru ni kes budak 14tau kena rogol 38org..nauzubillah

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)