Friday, May 2, 2014

Ada sesuatu untuk ..

Assalamualaikum...hari ini Umi sangat busy..jadi tak nak tulis banyak cuma nak bagitau..Umi ada sesuatu untuk Top Komen no 1 bulan lepas kat blog picisan Umi ni..so yang top komen no 1 jatuh kepada Mar Mansor....tolong bagi nama dan alamat ya..boleh e-mail atau melalui fb..

~TEMAN KOMEN SETIA~

1.  Mar Mansor (17)
2.  Zura Lee (16)
3.  Normi Nieza (15)
4.  Nafira usof (14)
5.  Kakzakie (12)
6.  babYpose (10)
7.  el (10)
8.  lia (9)
9.  Puan Kutu (9)
10.  Petak Bunga (7)

14 comments:

  1. Tahniah buat pengomen terbanyak itu. :)

    ReplyDelete
  2. tuk el xde ke kak..hahaha
    tahniah mar bluwekkkkkkkkk ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu bulan depan..tengok saper yg kena..hihi..:)

      Delete
  3. bestnya saya nombor 6 hee, Tahniah Mar :)

    ReplyDelete
  4. alamak malunya saya..thanks kak sura..nanti saya inbox ok

    ReplyDelete
  5. Kak Sura..
    tak boleh komen eh?

    cer try tips kat n3 ini.

    http://lovenafira.blogspot.com/2013/09/kepada-yang-selalu-tak-boleh-nak-komen.html

    dah lama blog zura tuh x de org komplen x leh komen.
    akak try dulu eh.. kalo x leh komen jugak.. akak tinggal pesan kat shout box.. mekasih~

    ReplyDelete
  6. Alamak kite no 9 takde hadiah ke?haha guru je kak sura..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akan datang...ada rezeki..boleh bagi..hehe:)

      Delete
  7. Tahniah untuk Mar Mansor dan yang lain2...
    Salam ziarah dari bunda...

    ReplyDelete
  8. tahniah..tahniah..tahniah..tanpa pengomen,apalah ertinya entri kita,kan.:)

    ReplyDelete
  9. alamak cik nor tercicir la..:)

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat mereka....rajib rajinlah dtg blog sura lagi yeh...

    ReplyDelete
  11. holoh beza satu mata jer...akak, org nk hadiah jgk !! hahahaahah

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)