Wednesday, April 9, 2014

~WW~





Video ketiga Afif ..masa ni baru nak pandai bercakap...yg terlebih bercakap dalam video ni adalah Umi..hehe..




#sekarang ni makin sedap Afif bercakap..seronok Umi kalau dengar dia bercerita#

17 comments:

  1. He3 standard kalau mak2 yg lg byk dgr suara dr anak kan ;p

    ReplyDelete
  2. Keletah betul Afif kan. Bibir tu berdarah kenapalah agaknya. Ligat sangatlah tu. Tapi tak kisah pulak dia:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bibir tu berdarah jatuh buai kat umah mama dia..(kakaksura)..
      masa jatuh tu melalak tak hengat..habis disalahkan orang..abang dia la jadik mangsa..

      Delete
  3. alo..lo..lo..comell Afif berckap kak...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru2 pandai bercakap memang comey jer..nak kluar perkataan satu2 cam susah ..hihi..

      Delete
  4. sama riuh dengan mulut Delisha.
    kadang2 rasa nak tergelak besar bila dgr ayat2 baru dia.
    hahahahaha.

    sekarang neh Delisha duk belajar bahasa jawa dr ayah pengasuh dia. hahahahaha.. klakar habes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya budak pompuan lagi riuh..baguslah belajar banyak bahasa..ibu pengasuh Afif pun jawa..tapi dia takde la ckp bahasa jawa..:)

      Delete
  5. salam singgah. masa anak2 membesar ni lah yg paling best. rasa nak rakam ja semua menda ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..masa anak yg dulu2 takde camni..sebab dulu handphone tak canggih lagi..skrg ni memang taknak lepas peluang merakam saat indah bersama anak2..:)

      Delete
  6. geramnya tengok sebab comel sangat afif.. mesti sakit bibir berdarah tu, abang pula yang salah ya, hehe..

    ReplyDelete
  7. Alahaii comelnya afif nie... ;D

    ReplyDelete
  8. Comel sangat afif ni, tu la background voice tu yang nak menonjol pulak :))

    ReplyDelete
  9. budak2 tgh pelat cm ni la sedap melayan dorang cakap...selalu gak zura buat2 pelat jgk.. mcm2 bahasa alien kluar.. hubby zura diam jela dgr zura ckp mcm tu ngn anak2...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)