Thursday, February 13, 2014

LAMA DAH TAK SHARE PASAL KEBAIKAN.....

Assalamualikum..selamat petang semua..sebab rasa dah lama tidak berkongsi pasal produk..hari ni umi nak kongsi dengan semua..pasal SHAKLEE yang produknya sangat awesome..

Harapnya dapat membantu kawan-kawan yang tengah tercari-cari produk apa yang dapat meningkatkan kesihatan..


SET JIMAT UNTUK SUBUR : ZINC + VIT E

Memang sangat membantu..jangan ingat perempuan jer tak subur..lelaki pun ada..

anak buah Umi mengamalkan GLA dan B Comlplex ..itupun dah membantunya daripada period pain..


Umi pernah jumpa perempuan dalam pic ni..dia pun pengedar Shaklee jugak..amoi melaka mari..dulu dia cerita kulit dia gelap(walopon dia cina)..sekarang ni memang cantik berseri..




                  Orang yg ada kencing manis kena lah ekstra careful pasal kesihatan..harapnya dapat mengamalkan produk Shaklee ni.kerana ia dapat membantu dalam menjaga kesihatan..Gla tu memang terbaek..

Setakat ini dulu perkongsian untuk hari ini..sesiapa berminat boleh hubungi Umi/whatapp 017-2816462, Jangan pulak call no yg dalam pic tu..itu upline Umi.Master Viji...Umi malas nak edit pic2 tu..hehehe..

14 comments:

  1. mahal shaklee ni kak
    tp nti dlm pantang nak gak try shaklee dlm pantang
    nk jd kuat n susu byk hehehe
    dah simpan sikit2 nak beli set tu huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. harganya berbaloi..ada yg boleh makan 2-3 bulan..lagi pun akak jual harga kawan2..:)

      Delete
  2. kawan2 saya yang menyusu anak memang makan produk shaklee ni la kak.. semua berpuas hati la setakat ni

    ReplyDelete
  3. kaksura sekarang pun tengah menyusu si Afif ..baby tua tu...susu pun masih ada lagi..:)

    ReplyDelete
  4. lamanya mama tak singgah kak.... bz bebeno ni aa

    ReplyDelete
  5. Banyak dah bunda dengar tentang kebaikan produk ni..

    ReplyDelete
  6. sapa yg tak kenal prodk shaklee..
    dari dulu hingga sekarang mmg the best prodak...

    kuage sy pon ada mengamalkannyer..untuk anak yg kurang nak makan nasi..then untuk minda sekali..hrganyer pon mampu milik...

    ReplyDelete
  7. banyak juga kebaikan shaklee ini.. kawan-kawan aiza ramai yang mencubanya..

    ReplyDelete
  8. Mereka yg dan consume aje tahu baiknya Sura..
    Tapi yg belum tahu boleh mencuba apa salahnya.

    ReplyDelete
  9. Memang menjadi pilihan pengguna Shaklee ni skrg kak...ramai2 kawan2 dok makan... sy ambik Vita C, E & Alfafa skrg ni..:)

    ReplyDelete
  10. alternatif utk orang yang masih lagi berusaha utk dapatkan zuriat la ni kan...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum,amoi tu makan vitamin apa tu, produk mencerahkan ni tringin jugak, lepas pregnen ni kulit macan kecut sebab masa pengnen tu gebu sebab berisikan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amoi tu amik collegen,vivix,esp,vit e n vit c..dia memang pengguna tegar..sebab tu jadi..:)

      Delete
  12. rata2 berpuas hati dengan shklee..gud luck kak sura

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)