Monday, January 6, 2014

Isnin Pertama..

Assalamualaikum semua...Isnin pertama ditahun baru ni..camner semua bersemangat tak arini?..tak kisah la kat rumah atau ofis..tanggungjawap mesti digalas dengan baik..Hari ini Umi bersemangat...walopon awal2 pagi dah sakit hati sikit...bukan sakit hati ngan saper2..tapi pasal kerja..kerja yg umi sorang2 tanggung ni..dah tanggungjawap kena la hadap...walopon hati sentiasa bengkak..hahaha...jangan salah faham..umi sakit hati ngan panel online yg umi buat ni jer...

Semalam cuti pun tak pergi mana..buat kerja rumah jer..si Along rajin pulak nak buat cupcakes..umi masak yg senang jer..gulai ikan tongkol..orghe  klate kata gulai nasi belaukk..senang..tengahari sampai ke malam..sampai ke breakfast tadi makan lauk tu jer...hahaha..

                                          percubaan pertama along buat cupcakes..

#pendek jer n3 hari ni..nak sambung kerja ..bye.#
       



12 comments:

  1. sedap pulak petang ptg ni nampak cupcake. terliur pulak..hahahha

    ReplyDelete
  2. kak.. gulai ikan tonggkol lawan ngan nasi dagang laaaa..
    mesti makan tak pandang kiri kanan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak nasi dagang pun suka..tp x slalu makan....:)

      Delete
  3. salam Sura...selamat tahun baru!!...Lambat lak nk wish....

    ReplyDelete
  4. Sedap lauk ikan tongkol. Klu atok ida dtg jb pasti bawa ikan tongkol siap2 dr kuantan nak buat nasi dagang sbb kat jb susah jumpa ikan tongkol

    ReplyDelete
  5. salam kenal..singgah sini ye..sudi2 lah jenguk kite jugak :)
    http://cikanem.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Wahh sedap cupcake.. mmg menyelerakan.. :)

    ReplyDelete
  7. Cupcake tu kak... Nampak sedap dan cute. Sharela resepi kak :)

    ReplyDelete
  8. Cupcake tu kak... Nampak sedap dan cute. Sharela resepi kak :)

    ReplyDelete
  9. Kalau dah nama pun perempuan perasaan ingin mencuba resepi mesti ada kan Sura. Dah terhidang siapalah yg paling suka mestinya Afiflah... tinggal ngap aje:)

    ReplyDelete
  10. anak2 dh besar mesti la nk try masak2 sendiri kan...........

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)