Thursday, November 14, 2013

Apa-Apa Aje..

Salam Semua..Sebenarnya hari ni Umi ada tulis N3 luahan hati..tapi tak sempat nak siapkan..jadi umi simpan jelah sambung esok..So sekarang ni n3 tepek-tepek jer lah yang Umi mampu untuk hari ini..banyak kerja ..huhuhu..Harap  gambar-gambar ni boleh buat korang semua tersenyum..

Pembuka gambar..tak lain tak bukan hero bongsu Umi..
 Kalau tengah boring korang pun boleh buat aksi2 begini..




Harap kita yang tua ni pun bertambah rajin solat bila tengok budak2 ni solat..

ingatkan adik kacau abang dia solat..rupanya dia pun ikut sama..apa lagi Umi pun terus snap jelah..Comey pulak aksi ni..


lempeng ni Umi masak masa hari minggu hari tu..orang buat makan pagi /petang..Umi buat dinner..hahaha


Sesi tepek gambar berakhir sudah..jumpa lagi esok..
#harap2 Umi ada masa untuk tulis n3..#

10 comments:

  1. bagusnya pakwe cik nor nie..cute..hihik

    ReplyDelete
  2. afif ni suka buat macam2 aksi la kan.. yg bawah sekali tu xleh tahan kak. lapaq terus bila tgk ^_^

    ReplyDelete
  3. afif buat aksi macam mana pun tetap comel..solehnya la hai ikut abg solat..

    kami pun selalu dinner makan camni..sedap tu lempeng

    ReplyDelete
  4. muka nak bongsu akak nmpk mcm mat saleh sikit hihi mungkin rambut dia nmpk keperangan sikit. dah besar jadi handsome boy hihi. be a good boy ye dik :)

    ReplyDelete
  5. Comelnyaaa solat :D.. Lempeng mmg best.. sy pun suka makan mcm tu.. :)

    ReplyDelete
  6. Walau Afif ni lincah dan ligat tapi dia tahu tak akan kacau org solat Sura jgn takut. Kakak boleh nampak cara Afif ni... kan dah faham kalau selalu keluarga dah buat dan tegur mana boleh yg tak dan mana yg boleh itu yg dia tahu.. cute Afif ni. Kakak memang suka tengok Afif:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada masa dia tak kacau kita solat..ada masa dia kacau..tapi sura dah biasa ..tak kisah sangat..kadang2 bila dia melebih lebih rasa tak sabar jugak..rasa nak cepukk jer..

      Delete
  7. sukanye dia blh ikut umi g keje...

    lempeng tu nmpk yummy sgt, tp zura suka cicah dgn susu pekat / gula...

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak2 akak pun suka cicah ngan gula..kalau takde sambal..akak pun buat camtu jugak..

      Delete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)