Tuesday, October 29, 2013

First Class!!

Ini cerita masa tengok tv kat rumah..biasalah kalau time menonton..semua berebut2 nak duduk depan tv..nak pegang remote..tapi itu semua tak amik kisah..saper yang tak amik kesah?


Budak ni.............................

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


                                                               1st class ko!!
Ada Afif  kesah?

Pandai pulak Afif ni..idea dia sendiri..Umi risau jer takut jatuh..anak..anak..

17 comments:

  1. muka afif betul2 mcm kata 'ada aku kesah?' hahah

    ReplyDelete
  2. amboi =) dah mcm bos je..bhya ni..bmbang kalau2 terjatuh nnti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..akak risau jugak..tp ada abah dia kat tepi tu..:)

      Delete
  3. Hahaaa..gelihati je tgk..kena jaga2 tu,takut syok sgt tgk tv smpi lupa dok double chair tu..benjol nanti..

    ReplyDelete
  4. tu la tengok pon risau.. jatuh memang macam nangka busuk la jadi nya kak ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau jatuh baru dia tahu..tp akak dan abah dia ada jer kat situ..memang duk stand by..

      Delete
  5. hahahahaha baik2 lah afif woii sat lagi aku x kesah..kang semua org kesah..ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..betul tu..kalau jatuh..umi dan abah jugak yg kisah..:)

      Delete
  6. Tak tahulah kakak ni Sura... bila tengok Afif mesti kakak senyum sendiri. Keletah dia tu buat kakak suka. Ada aje idea dia nak buat itu-ini. Afif belum tahu yg mana satu bahaya, pada dia syok duduk tinggi org lain duduk rendah hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak..dia tak tahu bahaya ke apa..yg dia tahu syok duk tinggi pada orang..hehehe..:)

      Delete
  7. hamboi....dh la tgk tv seksi..rasa nak tarik tarik je perut muncit dia tuh !!

    ReplyDelete
  8. Amboi.. mmg first class punya seat tu hehee :D :D

    ReplyDelete
  9. hahahahaha.. saboo jerlah.... mmg kelassss idea brillion

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)