Thursday, September 12, 2013

Minum Petang..

Selalunya bila balik keje mesti kenkawan semua rushing jer nak balik umahkan?..Umi pun gitu jugak..tp selalunya Umi akan melepak dulu kat satu pot ni(mcm org muda plak lepak).Jangan pikir bukan2 pasal Umi tau..Umi bukan lepak x ingat umah tangga..umi lepak ngan kawan2 kenkadang ngan hubby(klau dia x keje),kenkadang ngan ank2,ngan somi bos pun ada..(kalau kebetulan dia kat situ)Makan cucur kat kedai...kat restoran Asam Pedas Muara..memang sedap!!dekatt jer ngan umah..jln kaki je..hehehe.

Umi ngan kawan memang dpt release tention duk kat sini,bersantai sambil menikmati cucur ikan bilis panas2..bersembang..hilang stress sekejap..



        yg ni pic semalam..bersama-sama ngan Along n Aqil..kebetulan Aqil x skola..
   
 masa ni bwk si Afif..x duk diam dia.kehulu kehilir..


memang petang2 suka ternak lemak kat sini ler...hehehe..


#BILA BALIK UMAH BARU LA PIKIR APA NAK MASAK?#

8 comments:

  1. sedapnya kak sura... air tu yang tak tahan tu...

    ReplyDelete
  2. sdapnya kak..tak ajak pn cik nor..hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. KALAU DEKAT BOLEH LA AKAK AJAK..JADIK GENG..

      Delete
  3. sedap pulak tengok cekodok tuh~
    terliur sudah.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Memang best kalau dapat memternak lemak ptg ptg kan Sura hehe...
    Mlm nanti tak yahlah makan nasi bebanyak...

    ReplyDelete
  5. cucur nmpk simple tp menarik tertarik kau mmg da boom betul la..klu dekat bley la join lepak..:)

    ReplyDelete
  6. cucur tu dia cicah ngn sambal tumis erk...nnt nk try wat la cmni...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)