Saturday, August 24, 2013

Layannnnnnn........

Assalamualaikum semua...semalam x update n3..malas sesangat..just jenjalan jer kat blog kenkawan..
Hari ni keja halfday..seronoknya...org yg cuti sabtu -ahad lg best..kan?..Esok xtvt penuh..kawin,raya...orang nak dtg umah..Ikutkan En Shamsul dia x bagi umi masak..tp sbb ada orang nak dtg umah ..kenalah umi masak..

Sejak 2-3 hari ni umi suka layan satu lagu ni...sebelum ni dengar cam-camtu je..tiba2 je suka sangat ngan lagu ni..Jom layan lagu ni..



lagu ni bila dihayati.. boleh gak menitis air mata...huhuhu...

#lagu ini berdasarkan kisah benar penyanyi tersebut#

14 comments:

  1. salam Sura...Selamat berOPEN HOUSE,bestnya leh gantung peyok belanga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. meme best!!ditambah x yah lipat kain...hehehe.:)

      Delete
  2. zura pon suka layan lagu nih.. anak2 pon sama.. papa dorang siap donlod kat hp kasi anak2 dengar.. memang sedap suara budak nih.. kalo dia mengaji Quran mesti sedapkan.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suara dia unik..akak suka dengar..:)

      Delete
  3. baru tau sal lagu ni...huhu~ terus cari link nak download huhu~

    ReplyDelete
  4. kt opis ni tak dpt nk tgok videonya..masak utk tetamu byk tu pahalanya..hehe

    ReplyDelete
  5. Alunan suaranya yg mendayu tu Sura buat kita terharu mendengarnya...

    ReplyDelete
  6. macam pernah dengo.. kat radio.. heeee

    ReplyDelete
  7. Rulah 2-3 kali jugak dah OKje dengar kat radio masa driving

    ReplyDelete
  8. Layan lagu 'Tegar - Aku yg dulu bukanlah yg skarang' pulok loni Maksu~~

    ReplyDelete
  9. zura tk suka lagu2 slow cmni..mula la berangan ntah kemana2..hahaahah

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)