Wednesday, August 21, 2013

Afif Dan Acara Huggies DryPants

Sabtu ari tu..lepas beraya kat 2 buah umah..sempat gi One Utama..1st time datang sini...bebel2 En Asmadi carik parking..hehehe..tebalkan telinga je..tapi rasa berbaloi dan puas hati jugak datang sini..tujuan utama datang bukan nak shopping tapi bawak baby tua umi ni masuk acara ...menukar lampin seluar bayi dengan bilangan terbanyak..

Bila sampai kat tempat acara tu..x der tggu lama sbb org dah x ramai..(dah daftar kat Fb..so x de ler nak isi borang bagai) acara start kul 10 pagi lagi..umi dtg mlm..(meme  amik yg mlm pun).

Masa kat sini Afif cam blur sikit..dia baru bangun tido..tu yg semacam jer.. suruh senyum(masa amik gambar)x nak senyum ..serius je.dia cam pelik pun ada masa tukar lampin seluar tu..tp nasib baik dia diam je..x nangis..kalau x haru jugak..

                                                                                                                                                   

 Part yg best ialah bila dpt beg hadiah bernilai rm150..(mcm2 gak dlm tu..antaranya kipas  yg pakai bateri,kotex,note book,diarpers...)Bila ada acara camtu x sah lah kalau x der jualan produk Huggies..meme murah..sbb tu la umi pun rembat la jugak..beli 3 huggies Drypants ..dapat kolam..bolehla Afif mandi sambil main...

Malam tu jugak Afif dan Aqil mandi..kakak2nya tukang sebuk..nak jugak masuk kaki kat dalam kolam tu..hahaha..diarang ckp..dolu2 x dapat..sabau jelah...

16 comments:

  1. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Berbaloi juga Sura. Afif ni comel memang memikat mata yg melihatnya tu yg dapat hadiah. Banyak pulak tu..

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt hmper dpt borong huggies lg..yg paling best aif turut serta..jadi kenangan terindah utk si kecik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang jadi kenangan..siap sijil lagi..:)

      Delete
  4. wah cumilnya adik afif..tahniah ye...huhu~ kalola ada program camni kat sabah...nak jgk bwa baby zahrah join sekaki huhu~

    ReplyDelete
  5. Salam Sura..gigih tu join acara.Seronok gak kan..sibbaek time tu Afif tak byk ragam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pernah masuk apa2 acara pun sebelum ni..hihihi..saja2..sebbaek gak hubby nak bwk..:)

      Delete
  6. dolu² tak dapat eh., kenapa rendam kaki je., joinlah mandi sekali dalam tu., tengok apa jadi., hahahaha.. :))

    ReplyDelete
  7. Nasib baik blur2 tu sporting lagi.. dpt juga gift :)

    ReplyDelete
  8. Lama dah meninggalkan zaman beli diapers ni Sura hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sura pun dah x sabar..bila la si afif ni nak lepas...:)

      Delete
  9. banyaknye stok pampers free !!!

    ReplyDelete
  10. comel2 warna pampers sekarang,kan..warna warni..

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)