Thursday, August 29, 2013

KISAH AFIF DAN MIA

Cerita masa cuti raya kat kampung aritu..Afif baru nak kenal sepupu2..(belah abahnya)..time ni memang ramai bebudak kat umah MIL..yang best nengok..Si Afif ngan Mia..beza diarang tua Afif 4 bulan..JOm tengok gelagat diarang.

                                                        mula-mula
                                            muka si Afif dah lain..asyik kena je ngan Mia..
dah x tahan..melawan jugak si Afif..tp Mia lg power...hihihi

Gelak jugak tengok gelagat diarang ni..gaduh budak2..Si Mia ni garang budaknya...memang Afif x leh wat apa2...ataupun Afif gentleman..mengalah.hehehe..biasanya kalau dia buat abang..boleh tahan..menangis gak abang Aqil dia..

Setakat ini je kisah Afif dan Mia..umi byk kerja skit arini..happy blogging semua..:)
                                           

16 comments:

  1. afif manja sgt tu kak..cian dia kna buli..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. meme Afif ni manja skit..anak bongsu..:)

      Delete
  2. Afif dah biasa dimanja tak pandai lagi nak lawan kasar.
    Tunggulah besar sikit kalau tak dia yg membuli macam dia buat kat abang dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya la kak..mungkin biasa dimanja..Dia yg kecik kat umah..bila dimarah pandai mengadu kat kakak2nya..Spupunya Mia tu..pandai berdikari sbb dah ada adik ..

      Delete
  3. Wpon baru berkenalan tp nmpk kamceng sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. masing2 membuat tu..kalah si Afif..hihihi..

      Delete
  4. Afif tu gentleman... ladies always right! hehe

    ReplyDelete
  5. waahhh.. good boy~ mengalah dengan girl.. baru lah gentlemam~

    ReplyDelete
  6. comelll je depa berdua ni...
    mula2 jual mahal kot..lama2 nti boleh jadi best friend depa ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setahun sekali jumpe..gitula jadiknya..:)

      Delete
  7. Baguslah afif mengalah. Bila tak mengalah jd pjg pula. Budak2 biasalah..

    ReplyDelete
  8. girl biasanya mmg garang,afif gentleman tu.hehe

    sama macam aiman,klu dengan kawan2 perempuan,dia byk mengalah..mmg lembik pun harap badan je beso.huhu

    ReplyDelete
  9. hahaahaha...bdk2 kan, gaduh2 bercekau pun seminit dua pastu berkawan elok plk..

    ReplyDelete
  10. budak2 baru jumpa memang cam tue hihihi

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)