Saturday, July 6, 2013

Apa nak Buat...

Bila tiba hri sabtu cam tak de idea jer..(kadang2 bukan hari sabtu jer).Mood kerja pun x de..badan je kat tempat kerja hati kat lain..huhuhu..x sabar sebenarnya nak balik umah..dlm kepala ni..nak kemas umah,lipat kain,nak masak (nak masak apa)..mcm2 ..

Semalam umi ada beli buku resepi kek..memang duk ingat nak buat kek aje..dah boring ngan kek yg biasa buat..nak cuba yg lain sikit..tp bila tengok bahan2 ... ada yg x de kat umah..nak kena beli la ni..satu hal pulak..dah la ngah malas nk keluar..

























nak buat kek apa yer?..ada idea x?..sebenarnya nak buat kek untuk Abang Aqil..besday dia ari tu (02/07)..x der bli kek pun..beli KFC ngan hadiah jer..

12 comments:

  1. buatlah kek coklat.. budak2kan suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada terpikir jugak..tp cam dah jemu pulak..memang balik2 kek coklat laa jugak yg dibuat..hehehe..

      Delete
  2. rajinnya ummi mesti selalu buat kek..cuba la buat cheese cake oreo..sedapnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada terlintas nak buat keke tu..In Shaa Allah satu hari..mesti buat..:)

      Delete
  3. kna buat tu kak..kek air tangan ibu lbh sdap..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngah mencari Vit R ni..cuti ari tu mood kelaut..hahaha..memang nak buat...:)

      Delete
  4. So tak jadi buatlah ye. Hihi... kadang memang masa tengok resepi tu macam mood bukan main tapi bila dah rehat aduhai.... rehat lagi best:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak..rehat lg best..menunggu vit R datang..baru buat..

      Delete
  5. rajinnya sura...nak bikin kek hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah mencari kekuatan nak buat kek la ni...huhuhu..

      Delete
  6. akak buat kek coklat caramel la... tgk resepi cm senang je nak buat.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dah pernah buat tu...akak dah buat kek cheese oreo utk Aqil..

      Delete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)