Friday, June 28, 2013

Tiket Oh Tiket...(Kelantan VS Johor JDT ~Final Piala FA 2013)

Semangat nak ke stadium berkobar2..tiket pulak x de..huhuhuhu...macamaner nk pegi..hwaa..Nampaknya stadium Astro jelah...dah terbiasa kalau rezeki Kelantan ke final umi n family memang ke stadium..nasib la tahun ni..tengok kat Fb,bukit jalil dah penuh  orang nak beli tiket..camni memang x de peluang la nak pegi..sedey:(

                                                             pic dari Fb

Takpelah..dah x de rezeki nak kesana..harap2 semua kedua-dua belah penyokong jaga tingkah laku masing2..jangan gadoh2..enjoy the game..jangan ikut emosi ..kalau boleh x nak la dengar benda2 yg x sedap didengar ni..memang diakui ada segelintir penyokong yg x berdisiplin..penyokong yg beginilah merosakkan segalanya..kerana nila setitik rosak susu sebelanga..

Menang kalah adat pertandingan..of coz kita nak pasukan masing2 menang.tp kalau x de rezki menang kita janganlah gdoh2 dan x puas hati..In Shaa Allah lain kali ada rezeki..umi harap sangat semua penyokong kedua-dua belah pihak berlapang dada menerima segala keputusan dengan hati terbuka..peace yo!!!

Umi of coz la sokong Klate..kakak umi yg sulong kawin ngan orang Johor..dh lama duk Johor..sokong apa agaknya..hehehe..apa pun x nak gadoh..kalau ada laki bini yg sorang johor sorang klate ..jagan gadoh2 ye..nanti ada yg tido luar..hihihi..

#ada ke saper yg nak bg tiket kat umi?#Good Luck untuk kedua-dua pasukan..Gomo Klate Gomo!!

kenangan dolu2

18 comments:

  1. untunglah FAM berebut orang beli tiket hehehehe.. untung untung masyukkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ulat2 pun masyukkk jugak..kesian kat penyokong..sedih dengan cara pengurusan jualan tiket..:(

      Delete
  2. Selalu TRW kan final kakak sokong TRW walau kakak org Johor. Tapi kali ini Johor final mestilah kakak sokong JDT. Kakak tunggu depan tv teman abang jadilah. Harap-harap JDT menanglah Sura hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah ..pasukan yg ada terbaik dan ada luck akan menang..Gomo Johor Gomo..:)

      Delete
  3. agaknya sapalah menang, ramainya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tggu jelah sape yg menang..nak ramal2 ni x pandai..hehehe..teringat pulak time stadium bergemuruh...ni yg x tahan ni..huhuhu..

      Delete
  4. tiap2 tahun cmnih, slalu jerk ada masalah penjualan tiket...

    zura gi tgk bola mlm esok..yey !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni yg jeles ni..huhuhu..nak ikuttt!!

      Delete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. Che Mid orang Selangor tapi sokong Kelate sokmo!

    ReplyDelete
  7. ramai sungguh org... mujur tgk kat tv je.. hehe. jual jajan kat sana mesti manyak untung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Air seinggit jadik 2 ringgit..huhuhu..

      Delete
    2. jual twistis rm5 pun org beli... haha

      Delete
  8. ramai ye orang.. tu la, ada baca kat surat khabar.. ada yang tak ada tiket.. huhu.. datang jauh2, kesian..

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. tahun lepas masa Piala Malaysia ..Kel VS ATM..semua pegi termasuk si kecik tu...kopak duit..huhuhu..

      Delete
  10. ada gak rezeki masuk stadium tgk bola.tiket free lg.:)

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)