Monday, June 3, 2013

Sambutan Harijadi Lady Boss..

Setiap tahun bertarikh 28 Mei..umi n staf klinik yg lain akan celebrete besday doc..dh jadi acara tahunan pulak rasanya..atau pun amik hati bos / bodek?.hahaha..apapun kitarang memang seronok time cam gini ada makan2..paling simple pun kitarang akan beli kek..tapi tahun ni hubby lady boss ckp doc x nak kek..nak makan2..so kitarang kumpul duit n beli makanan..Nando's...dah lama pun x makan Nando's ni..elok la tu..

Waktu rehat tgharitu kitarang gerak ke JJ Bukir Raja....bli Nando's kat situ..disebabkan lunchtime..lama la kami menunggu..ramai pulak orang makan Nando's..apalagi kami pun amik ler kesempatan yg ada ..cuci mata..tp bila dh cuci mata terrrcuci poket jugak..huhuhu..sabor jelah..Bila semua dh selesai kami gerak balik ke klinik..nasib baik x lambat sangat..pukul 2 nk bukak klinik balik..

Aturcara makan kul 3 ptg..perut umi ni dh nyanyi lagu keroncong..x sabar2 pulak nk makan..ye ler.mana idoknyer lunchhour dh terlepas..lapor ni..hidung pulak dok hidu bau ayam Nando's yg semerbak tu..rasa mcm nk makan dulu jer..nnt ape plak kata staf yg lain..x menyabor..

Rupanye bukan Umi saja yg kebulur..Doc pun sama!dia pun x makan tghari ..sume duk tuggu Nando's..hihihi..

Jom layan gambo plak..
                       

                                                               famous amos pun ade.



                                                   sempoikan..makan bersila jer ..

seronok sangat bila dpt makan sama2 cam ni..duk bersila ramai..rasa mcm picnic pulak..



#umi sempat amik skit jer gambo..perut dh lapar.#

12 comments:

  1. Replies
    1. memang sedapp...akak memang suka Nando's dr Kenny Rogers..

      Delete
  2. meriahnyer mkn nando's lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak memang tggu time gini jer dpt merasa..klu pegi sendiri..kopak..hehehe

      Delete
  3. bestnye.. makan bersila jer.. mana satu birthday girl nye? hehehehe

    ReplyDelete
  4. ayam nando's sedap tapi sos dia tak berapa kick walaupun amik yg paling pedas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yg free akak sedap jerr..hehehe..

      Delete
  5. nmpk meriah sambutan besday doc.bersila macam mkn kenduri.yg paling penting da nandos.yummy!

    ReplyDelete
  6. ada la 2 kali makan nandos... tapi kat sini x berapa... ayam mcm tak perap jer... mungkin sbb ramai org kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..m.su makan yg kat sini sedapp..sbb org blanjer..:)

      Delete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)