Monday, June 24, 2013

Alhamdulillah...

Alhamdulillah di panjatkan syukur ke hadrat Ilahi..bertambah lagi umur umi hari ni..cam x caya pun ada..dah tua..huhuhu..Pakej setiap tahun sambut besday n anniversary..23/6 anniversary,24/6 besday..En Asmadi  slalu ckp kira sekali la tu..(kira nak save ler tu).Umi pun bukan nak berkira ngan suami pun..cukup ngan ingatan dan ucapan..kalau dolu2..slalu gak dapat coklat n parfum..(itu yg slalu En Suami bli..x pandai nak tukar2 benda lain..hahaha).Tahun ni cukup la ngan makan2 jer...

So pada malam tu kitarang pegi la makan2..ingat nak ke Shah Alam..En Asmadi x nak pulak..jadik pegi jelah yg dekat2 sini..Umi pun cadangkan makan kat D'ROSSA CORNER jer..lagi pun anak2 n suami x pernah kesini..umi pernah sekali,tu pun kawan blanje..


Sesi bergambar sebelum makan..










18 comments:

  1. hepi bestday dan selamat ulangtahun perkahwinan kak sura..:)

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday buat akak~

    n Happy Anniversary buat akak dan suami..
    moga kekal hingga ke syurga..

    Amin~

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir kak.. tak lupa juga, selamat ulang tahun , sem0ga berkekalan .. InsyAllah :)

    ReplyDelete
  4. hepi belated besday, kak...

    ReplyDelete
  5. Bukan tua laa..makin matang!! hehehe..anyway, Happy Bday to youuu..moga di perkenankan segala doa, insyAllah..aminn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tema kasih saudara Abil..Amiin..:)

      Delete
  6. Alhamdulillah.selamat hari lahir dan selamat ulangtahun,makan2 pun best!

    ReplyDelete
  7. happy birthday and happy anniversary kak

    ReplyDelete
  8. semoga Allah murahkan rezeki lagi dan bahagia bersama keluarga...

    ReplyDelete
  9. si kecik tu mkn ciken cop sepinggan dia sorg ke..?

    hepi besdey merangkap hepi anniversary yerk kak sura...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)