Saturday, March 26, 2016

Saya Suka Guna Ini..Nutri White-Foaming Cleanser


Selamat berhujung minggu semua..buat yang bekerja selamat bekerja..yang cuti selamat bercuti..
Ini ha..nak kabor kat semua sahabat..Satu produk hebat..Gentle Deep Foaming Cleanser dari Shaklee..mungkin ramai yang dah tahu..ramai yang yang tak tahu..Set penjagaan muka dari Shaklee ini semuanya hebat!Bahan-bahannya semulajadi..tak perlu takut atau was-was nak guna produk Shaklee ni.Kalau yang berlambak kat pasaran kena hati-hati membelinya..hehe..promo jer lebih..tapi kandungannya bahaya..tepuk dada tanya ilmu...tanya pakcik Google..hehe..Umi sekadar berkongsi untuk kebaikan semua..coz i sayang u ools..

Pencuci muka ni tahan berbulan bulan..berbaloi dengan harganya..lepas cuci tak rasa tegang muka..lembut jer..mula pakai Umi tak berapa suka..tau kenapa?..baunya..haha..Shaklee kan semulajadi..so tak de  pewangi lama-lama baru okey..disebabkan kebaikan yang ada dalam produk tu..Umi teruskan menggunakannya..

Sahabat yang dikasihi..hati-hati memilih produk diluar sana..jangan terpedaya dengan kepantasan keberkesanan sesuatu produk tu..sekarang semua orang nak cepat putih..nak gebu gebas..Bagi Umi cukuplah muka bersih dan sihat..Pastikan produk yang dibeli tu betul-betul selamat..bukan sebab iklannya atau modelnya yg cantik tu..


Oh ya....selain pencuci muka tu..banyak lagi produk Shaklee untuk penjagaan muka..korang pandai la Google nanti..Kalau rasa berkenan..belilah..tak rugi..alah membeli menang memakai..hihi..nak harga kasih sayang wassap or call Umi ya..




9 comments:

  1. Bole jadi model ibu dan anak ni, memang cantik kulit ala remaja. Macam best ja produk sura guna ni, bersih dan mencerah ye heeee nak yang cerah ja :) doter pun guna jugak ke hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn terpedaya dengan pic tu..muka biasa2 jer..x putih pon..camera 360 tu...hihi..anak dara yg no 2 share pkai..yg sulong x pakai..coz duk jauh ..tak larat nak sponsor semua..haha..
      tp produk ni mmg awesome!

      Delete
  2. betul tu sekarang ni byk sgt produk yg bagi kesan putih jangka pendek..benda bahaya tp ramai org kurang kesedaran..kena cari produk yg dibuat dr bahan2 semulajadi la kan kak sura..

    ReplyDelete
  3. Memang betul sura kata jangan terpedaya dengan produk yg cepat berkesan.
    Kak Zai masih simpan sijil skin care masa dulu Shaklee ada buat.

    ReplyDelete
  4. Zura pon serasi dgn produk shaklee.
    vitamin2 dia memang serasi dengan Zura.
    tapi Zura bukan ahli Shaklee. Zura hanya pengguna sahaja.
    Start dar peknen haitu memang amik supplement shaklee sampai skrg.

    untuk produk kecantikkan Zura x pernah cuba lagi setakat ni.. jadik x boleh nak bagi testimoni lah.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Sambil mempromote nampak haha..
    Sura sapalah tak mo kulit cantik mulus dan gebus, tp apa kan daya kita tak de pendapatan sendiri...terpaksalah cari pencuci yg mampu milik jee haha....

    ReplyDelete
  6. Ibu dan anak sama cantik..😊😊

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)