Monday, November 23, 2015

Ada Cerita Meletops..

Assalamualaikum semua..Ada yang merindu tak kat tuan tanah kat sini..?Lama menyepi..berbagai cerita nak dikongsi..macam-macam yang terjadi..Cerita kebabom..ahaks..

Sebenarnya sepanjang duk menyepi ni..banyakkk sangat perkara yang terjadi..Macam gempak jer kan?cerita biasa-biasa jer..tapi bagi tuan body memang terasa besar ceritanya..malu pon ada..Adoyai..macamana nak mula ni..jeng.jeng..jeng.....

Ku sangkakan kaulah sibongsu..Rupanya tidakkkkk!Korang mesti ada yang senyum-senyum tu..gelakkan Umi..dah tua-tua pon mengandung jugak..hahaha..kalau orang dulu-dulu dah ada cucu..tapi kita sibuk nak beranak..hihi

Rezeki dihujung-hujung 30an..Kalau ikutkan memang dah cukup..tetapi Allah dah bagi..redha dalam pasrah..dah ler ada darah tinggi..banyak yang kena jaga..Apapun semoga dipermudahkan segalanya..

Cukuplah pembuka cerita untuk hari ni..nak jenguk blog korang-korang semua..dah rindu sangat ni..

payung satu gambar terbaru dari Umi..

#kucingkuhilang
semalam menangis sampai bengkak mata



13 comments:

  1. Tahniah Kak Sura.
    Tumpang hepi dan kagum.

    Zura nih serik sampai ke sudah jer.
    tapi diri sendiri memang rasa cukup dah tu 3.
    Suami x tahu lah.. harap2 dia pon paham.
    hahahahahaahha

    Tahniah sekali lagi Kak Sura.
    Rindu Akak~

    ReplyDelete
  2. wahhhhh kak sura..milionsssss congratssssssss
    happy sgt2..alhamdulilahhhh
    tc akk..

    ReplyDelete
  3. mabruk kak sura (^___^) rezeki... moga dipermudahkan semuanya... amin ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah bertambah ahli keluarga. Semoga dipermudahkan.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak Sura... Rezeki allah yang tak disangka2 ye...
    Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  6. Salam Sura....Wah!!!Tahniah...rezeki tu Allah nak bagi.Klu kak atie lar...mmg happy sgt dpt berita gembira tu.
    Apa2pon sura jg kesihatan yer..

    ReplyDelete
  7. Tahniah dari kakak Sura.
    Kakak dpt berita macam ini pun nak mentitik pulak airmata - kakak suka tau. Jaga kesihatan, jaga pemakanan. Moga semuanya berjalan lancar.

    ReplyDelete
  8. Ya Allah kak...alhamdulillah... rezeki tu...
    bila lama sgt hilang dapat jugak rasa mcm ada sesuatu...hihi...take care ya kak..:)

    ReplyDelete
  9. Rezeki menjelang tahun baharu....Tahniah...

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah Sura.... Si Afif nak beradiklah ni yeh....hihi. Senang Sura, Along boleh tolong jaga hihi...

    Patutlah muka pun semakin berseri...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah sura, tahniah, dapat girl pun best kan.hehe biar Afif bongsu laki, gurau kan :) eee macam nak bukak balik blog :D rindu sura dan kawan blog

    ReplyDelete
  12. Tahniah, k sura.. Haha, afif nak dpt adik rupanya..
    Nurul ni anak kecik tu dah masuk 6 bln, x sampai2 lg mood nak blogging tu.. terbiar sepi je blog tu..
    Take care..

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)