Thursday, August 27, 2015

Pandainya..

Assalamualaikum..
Fast N3..Kawe banyok kejo arini..
Ditambah dengan gastrik melanda...doc pulak tak masuk arini..tak dapat nak inject ..huhu..
Tapi pekerja contoh..sakit pun datang!puji diri sendiri ahaks!

Just nak share video Afif masa dia ikut Umi kerja bulan puasa hari tu..boleh pulak dia lupa doa makan!doa tidur yang dia ingat..haha..layannn


*tak sabar pulak nak tengok Afif masuk Tadika

12 comments:

  1. Eleehh.... malulah tu adik ye:)
    Tapi pandai kan..kan..

    ReplyDelete
  2. afif berapa tahun dah kak skrg..lupa plk

    ReplyDelete
  3. Moga sakitnya beransur sembuh yer..

    Comel..

    ReplyDelete
  4. hahaha samalah ngan anak2 el
    kdg2 tu nak tido bc doa makan..nk mkn bc doa tido
    alahaiiii cute kan bebudak ni...kita dulu pun mcm tu gak kut haha

    ReplyDelete
  5. Ala..comel nya dia..sambil bercakap senyum je..

    ReplyDelete
  6. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@zalora.com.my jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  7. Pandainya alif..kuat tidur ke kuat makan ni..doa makan tak hafal.kuat tido kot.hehehe

    ReplyDelete
  8. ala pandai nya dia.. comel lak tu :)

    ReplyDelete
  9. Hei budak hensem......sudah lupa ka? Eleh ....okje ni kalau bukan dlm solat suh baca doa qunut pun kekadang tersyasyul hihi

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)