Friday, September 19, 2014

Bila Hujung Minggu Menghampiri..

Assalamualaikum..Salam hari jumaat..
Sukanya ...hari ni dah jumaat..cepat rasanya..dah nak hujung minggu balik..maybe sebab cuti selasa hari tu kot..tu yang rasa sekejap.

Sabtu ni along dah minta Umi hantarkan ke JJ Bukit Tinggi..(lepas Umi kerja)dia nak celebrate besday kawan dia..siap suruh tunggu lagi..Dia kata sekejap nak makan-makan jer..lepas tu dia nak balik..kawan-kawan yg lain nak tengok wayang..Malasnya Umi...

Sebelum cuti hari tu pon dah ke JJ..shopping dan makan-makan..





                                                          suka makan spagetthi



Malasnya nak ke JJ lagi..bukan apa...pastinya banyak pelaburan kat situ..huhu..Plan nak tunggu gaji baru nak pergi..tapi Along dah ajak..terpaksalah..

#ini terpaksa dalam suka ke? atau terpaksa dalam redha..haha..ada ke terpaksa dlm redha?#
#Jom pi JJ Bukit Tinggi Klang hari sabtu ni.#Boleh korang belanja umi..:)

19 comments:

  1. alah kak sura..buat2 window shopping je kat JJ tu
    kuatkan hati ok hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuatkan hati..aduhai...memang kena la...hari tu baru abis dekat 500..tu pon bukan barang dapor..adehh..

      Delete
  2. Salam kak..
    haha..akak buat2 tak tahu je klu nampak apa2 yg berkenan.. pejam mata jgn beli... haha...

    ReplyDelete
  3. Masa hantar along tunggu aje dlm kereta jgn turun. Kalau nak keluar just pergi toilet aje atau kedai mainan. eh... tapi afif ikut tak kalau ikut lagi haru pergi kedai mainan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula kak..ada si mamat tu..bukannya paham..tak makan saman..mana dia tau ada ngan takde duit..yg dia tahu dia nak...

      Delete
  4. ketar nak kluar 500 pon kak..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam tak sedat tu Mar..tau2 dah abis..huhu..

      Delete
  5. Kak Sura.. bw duit cukup2 jer. jangan bawa duit banyak.
    kalo duit sikit dlm purse mesti beringat sket nak membeli.
    kad ATM pon tinggal kat rumah.. hehehehe

    ReplyDelete
  6. SINGGAH...

    http://jmbelog.blogspot.com/2014/01/live-chat-radio-tv.html

    ReplyDelete
  7. Payah kan kalau kata nak window shopping je, mesti ada yang kita rembat juga... huhu
    Kalau dulu time dok kat telok panglima garang, nurul selalu le pi bukit tinggi tapi sekarang dah dok dsara, memang jarang2 nak pi belah sana...

    ReplyDelete
  8. SA pun sama kak Sura..dr nak window shopping cuci mata sure 2-3 ratus terbang....huhu...

    ReplyDelete
  9. bestkan ke JJ suka tengok tapi bila balik nak jugak sesuatu, :) Daiso kira ok jugak hehe, Afif suka spegetti ye, nampak enjoy nya dia :)

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan...

    Kalau kak zai suka window shooping.

    ReplyDelete
  11. Ros pun sekarang ni suka spagethi :)

    ReplyDelete
  12. shopping2 makan2 reramai memang seronok... tapi tang duit tu yang tak berapa nak seronok tu... kekekeke... tak per la.. sekali sekala... ye dak... :D

    ReplyDelete
  13. jauhla la akak nak g...kalau dekat blh suruh akak belanja cik nor sekali..hihi

    ReplyDelete
  14. tu la..bila masuk je pasaraya..kono nak window shoping je..tp mesti ada gak terkena kan

    ReplyDelete
  15. Lama dah tak pergi JJ Bukit Tinggi tu.... dah anak mintak tolong Sura pergi ajelah..... Kalau takut keluar duit, sampai sana kejam mata ajelah hehe

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)