Wednesday, July 16, 2014

Orang Sibuk Nak Raya..Aku Pulak sibuk..

Apalah Umi ni..dah tak de kerja..tetiba tangan gatal sangat..Inilah jadinya..tetiba tertempah...

Family Holiday-Tiara
To Me


Confirmed 16th August 2014 for 1 unit.


Check-In : 3pm
Check-Out : 12pm


Receipt received. Will send email to you on the unit no. & door locker code details at least a day before
your trip to avoid changes. No need to collect key.

If did not receive, can still remind us on the trip day itself, no worries *^_^*

For all other matters, can refer to http://www.familyholiday.my


*In case info above is wrong, pls notify us via reply email, could be just due to typo error.




Sepatutnya bincang dulu nan hubby..kalau bincang pun selalunya Cik Abe taknak..hihi tu yang jadi camni..
Tetiba teringin nak bawak anak-anak mandi kolam..dah lama rasanya tak bawa anak2..elok jugak hilangkan stress diarang belajar..kalau diikutkan date yang umi tempah ni  anak2 ada tuesyen..terpaksalah ponteng..takpela nak buat camner..ahad pon kadang ada tuesyen..biarlah anak2 berseronok kejap sebelum exam besar ni..

#Harap semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang..jangan la ada apa2 pada hari tu.#


8 comments:

  1. oh ada website familyholiday ye, tak pa sura kita enjoy dulu :)

    ReplyDelete
  2. Gatal tangan umi yg memberi kepuasan semua pastinya. Mesti masing-masing dah tak sabar menghitung hari..

    ReplyDelete
  3. bulan depan ek..takpe sekali sekala apa salahnye

    ReplyDelete
  4. sesekali bawa anak2 jenjalan pasti seronok kak... rewards utk kita dan anak2 juga... hehe

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya Sura lepas sakan beraya, sakan bercuti pulak yek...hehe .....Betul ke nak suh anak yg berkubang atau emaknya yg nak sakan berkubang ni hehe

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)