Tuesday, June 17, 2014

Xtvt petang semalam

Petang semalam sesi berperabih duit.Cari kasut anak-anak lelaki...Pergi JJ Bukit Tinggi jer..Along sampai tak nak tuesyen sebab nak ikut..Si Angah pulak ..tak heran..layan tido petang walopon dah bising2 tak elok tido petang..

sesi memilih


Mula-mula singgah Al-Ikhsan..pekerjanya cam tak nak layan jer..bila kita tanya camtu jer jawapnnya..takde kesungguhan nak bagi layanan yang baik..padahal orang tak ramai pon..bukannya hari minggu..beralih kedai Adidas kat tingkat bawah..pekerja2nya sungguh bagus ..layanan 1st class..

Walopon pilihan kat AlIkhsan lagi banyak..tapi malas bila fikirkan layanan camtu..beli jer la kat sini..si afif seronok kat sini..abang2 yang kerja semua baik2.

along dan abahnya

                                          gelap pulak...huhu                              
                                                               Afif berselfie
                                                                happy ..
                                                   dah penat..duk jer dalam kiddie rider tu
Oleh kerana belian lebih 300 keatas..dapat keahlian free..tiap kali beli dapat 10% diskaun..kalau 3 hari selepas atau sebelum hari jadi dapat 20% diskaun..ok ler tu..boleh Umi berkira-kira nak beli kasut jogging(yg lama dah rosak).Senang jer..tiap kali pegi kedai tu..bagi no i.c atau tel..dapat diskaun..tak de pakai kad dah..diarang offer pulak beg..dapat beli ngan harga murah...apalagi Umi pon cekau satu..hehe..bising cik Abe ..dah la Umi amik stokin Afif yang mahal..3 pasang 40 hengget..sabau jelah ya sayangg..untuk anak kesayangan jugak..nak beli kat abang tapi takde saiz..

ada 3 pilihan beg..tapi Umi pilih yang ni..

Dah sudah sesi membeli....harusla perut pulak menyanyi..minta diisi..Umi minta abah belanja pizza pulak..
cam dah lama tak makan..





Selesai makan cari keperluan dalaman pulak..hehe..skali pergi kat Triump nengok2..pergh..mahal gila..dah jejak 2 ratus lebih bra yang jenis umi slalu pakai..nampaknya pasni kena gi Audrey jelah..tetiba rasa tak mampu dah..sayang duit..mahal bebenor..

#anak-anak bergumbira..abahnya yang sedih..duit dah banyak habis..hehe..#tanggungjawap #tanggungan#



8 comments:

  1. moga terus murah rezeki ummi sekeluarga..

    ReplyDelete
  2. keluar dgn fmily mcm ni lg seronok kan,,
    dh shopping raya ye

    ReplyDelete
  3. shopping sakan ye kak.. ^_^ audrey pon ok kak .. saya suka pakai, ^_^

    ReplyDelete
  4. Salam Rabu, K Sura...
    Boleh plak Angah tinggal kat rumah ye...
    Amboi, muncung mulut Afif tu... ;D

    ReplyDelete
  5. best bershopping dengan keluarga kan, mulut seketul tu aunty geram, dengan rambut perang dia, cair..

    ReplyDelete
  6. Pekerja di Al-Ikhsan itu kalau boss dia tahu mesti kena warning. Tak bolehlah layan pelanggah acuh-tak-acuh.

    Tengok Afif makan mushroom sup sedap betul :)

    ReplyDelete
  7. Gitulah jadi lelakikan Sura....
    keluar duit...keluar duit....bila nak masuk entah hehe...
    Beli kasut sapa tu Sura si kecik ke.....
    tak mcm membazir ke beli setokin sampai 40 henggit Sura....
    Okje tak pandang Triump tu....mahal beno hehe

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)