Tuesday, June 24, 2014

Sehingga Ke Hujung Nyawa..

Salam Selasa buat semua..
Semalam Umi cuti..saja-saja  jer..nak bermalasan kat rumah..hehe..Seronok sangat semalam..dapat menghabiskan masa bersama Afif..melayan kerenah-kerenahnya..Selain tu dapat jugak Umi menghilangkan segala lenguh-lenguh kaki yang seharian berjalan pada hari ahad sebelum tu.

Pagi ni tak boleh nak berkongsi cerita panjang sebab handphone tertinggal ..tak de gambar..rasa tak best nak bercerita..tunggu tengahari balik ambil..
Cuma nak berkongsi kesyukuran.semalam Anniversary Umi dan tersayang..dan hari ini hari lahir Umi..Bersyukur dengan apa yang Allah kurniakan pada kami berdua..walau macam-macam dugaan..diberi kekuatan untuk menempohinya bersama-sama..dan masih diberi merasai nikmat umur begini..syukur pada Mu .Ya Allah..

Tiada sambutan istimewa untuk kami..hanya saling mengucapi..Itupun sudah cukup..terasa bahagia..semoga ianya kekal sehingga hujung nyawa dan membawa ke Jannah..In Sha Allah..

#semoga cinta dan kasih sayang bertambah utuh seiring dengan usia yang semakin bertambah#

15 comments:

  1. Hepi Birthday K Sura...
    Semoga panjang umur, murah rezeki dan dikurniakan kebahagiaan bersama insan2 tersayang...
    & Hepi Anniversary, semoga kekal hingga akhir hayat...
    Sweet je K Sura & Cik Abe... ;D

    ReplyDelete
  2. Amin..moga kekal hingga ke jannah kak..

    ReplyDelete
  3. Selang sehari birthday Sura dgn anak dara no. dua kakak. Happy birthday and happy anniversay as well buat Sura dan en abe Sura. Moga terus dilimpahi keberkatan dan kebahagiaan berpanjangan.. amin.

    ReplyDelete
  4. happy anniversary kak sura..semoga kasih sayang terus bersemi hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  5. Boleh celebrate 2 in 1 lah nih.. hehehe

    Selamat ulang tahun perkahwinan untuk Kak Sura dan suami.. moga ikatan dan kasih sayang kekal hingga ke syurga.

    Selamat hari lahir buat Kak Sura.
    Semoga segala doa dan impian akak akan jadik kenyataan.. Amin~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq zura..dolu2 memenag celebrate 2 in 1..jimat Cik abe cakap..:)

      Delete
  6. Happy Anniversary Sura moga jodoh kalian hingga ke hujung nyawa dan seterusnya ke jannah...
    Sayang bukan terletak pada hadiah cukuplah hanya dengan ucapan tanda saling mengingati hari bahagia pun sudah memadai... Kan Sura
    Bukan main lagi en suami tu...tegak jer badan tu hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq hainom..hehe..cik abe control macho..takut nampak perut....dia pulak yg lebih control..haha..:)

      Delete
  7. happy anniversary sura, moga bahagia dunia akhirat...sama-sama sweet :)

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)