Wednesday, May 7, 2014

~WW~


Dah lama beli tapi..baru dapat...



Along cakap..tengah hot benda ni..semua orang beli..kat sekolah dia cikgu2 pun beli.Umi pun order lah 2 dengan kawan Along..tapi tak der stok..semalam baru dapat.Tanya kawan kat tempat kerja..rupanya diarang dah beli dulu..siap pergi kedai pemborong lagi..betulla diarang..sampai hati tak bagitahu Umi..diarang beli murah ..8.00..Umi beli 10.00...tapi takpelah...Umi takde kos minyak..hehe..

#korang semua dah rasa ke oat ni?

17 comments:

  1. Hai K Sura...
    Tengah hot mende ni... murahnya RM10 je, ada member jual RM14... baru nak try beli... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli la memang sedap(mulut akak la)...ada yg jual 16...

      Delete
  2. mmg tgh hot oat ni kak
    sedappp!!!tp xnah beli lagi..org bagi haha

    ReplyDelete
  3. Memang tengah top pun mende ni sekarang. Tapi saya belum berkesempatan nak cuba lagi..

    ReplyDelete
  4. Dah rasa.. tapi belom beli lagi.
    merasa kat umah adik haitu.
    tapi anak2 zura tak minat sgt.. tu yang x de mood nak membeli tuh.
    balik2 emaknye jugak kena habeskan. :P

    ReplyDelete
  5. Oh... boleh genglah kita Sura. Anak-anak kakak pun suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sura suka mende ni..sedap..anak2 pun suka kecuali along...

      Delete
  6. kami dah beli jugak kak.. yg plastik putih...
    murahhnya kat sana.. ya Allah kak, kat sini kami rm20 tau sepeket...kesian kt kami...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasala..kat sana memang harganya beza ngan kat sini...tapi kalau melampau-lampau bezanya kesian jugak...:)

      Delete
  7. memang tengah terlajak laris makanan ni. Kenit tengok pun banyak yang share kat FB. Kat kedai tak jual ka? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..tak pernah jumpa pulak..kalau dah ada kat banyak kedai kan senang..kat 99 ke..senang nak beli..:)

      Delete
  8. memang sedap..ank ida suka makan..ida beli kat pasar mlm..huhu..rm12=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat pasar malam pon ada...senang la gitu..tapi cari yg jual harganya murah sikit..

      Delete
  9. mmg tgh fenomena kak sura..sy tak rasa lagi..kt sini tak jumpe pun

    ReplyDelete
  10. memang tengah hot..kalo tengok fesbuk, memasing dok upload oat nih..sampai jalan2 pon ada nampak plastiknye di mana2..huhu

    ReplyDelete
  11. Tak tau pun tgh hot...ye ke Sura? Biasa makan oat 3 in 1 jer

    ReplyDelete
  12. ada gak kwn2 yg tgh diet amik benda alah nih, blh kenyang dorang ckp..zura blm prnh try lg...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)