Monday, May 12, 2014

Selfie mak orang..

Rasa cam gedik pulak hari ni...hehe..bukan gedik yang terkinja-kinja tapi  nak tepek pic semalam..masa on the way pergi rumah adik ipar..Umi amik la pic banyak2..tapi susah untul amik gambar sorang-sorang..sebab mamat yang sorang ni suka menyibuk..

Layan jelah pic mak orang ni...





#nak tepek kat FB malu..tepek jelah kat blog..yang tentu tak ramai tengok sebab blog picisan ni tak glamer pon..hihi..

#memang dah nampak sangat dah ketembaman muka..sedih..nak muka yg mcm pic profile tu...3 tahun dulu...#

11 comments:

  1. cantik mama ni, patut anak hencem..

    ReplyDelete
  2. Ada ajer yang nak enrfram sama yer...tak bagi can ibu berselfie sorang2...

    ReplyDelete
  3. hihihi... tembam pun takpe kak..janji sihat..hehe..
    amboi selfie dgn anak bujang ni...:)

    ReplyDelete
  4. alalala... tak bagi can mama dia nak berselfie... hehehe

    ReplyDelete
  5. kulit akk cantek lah..penangan shaklee kan kan kan

    ReplyDelete
  6. waahahaha, tak yah malu la kak..zura pun sokmo2 selfie... setiap hari ok...

    ReplyDelete
  7. sekali sekala selfie kak apa salah nya kan... :) afif tu suka benar buat muka comel hehehe :)

    ReplyDelete
  8. Budak kecik tu ada aje menyelit mentang mentanglah encem hehe...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)