Wednesday, April 2, 2014

Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita

Petang ni dengan semangatnya Umi nak berGA..segman dari Ida..Jom kawan-kawan..sama-sama kita memeriahkan GA ni..



Klik banner untuk join.

Dijemput semua untuk memberi sokongan dan memeriahkan lagi Simple 1st Giveaway dari Blog Kisah Kita iaitu GA bersama My Stitching Wold and Shop. Buat pertama kalinya GA ini dianjurkan, harap ianya mendapat sambutan. Semoga GA ini dapat menambahkan lagi kenalan dan mengeratkan silaturrahim sesama rakan-rakan.

Syarat-syaratnya cukup mudah dan ada hadiah menanti pemenang yang bertuah berdasarkan random.org

Hadiah-hadiah:
Sepasang Kain Pasang - 1 Pemenang
1 Glitter Shawl - 1 Pemenang
1 T-Shirt (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Pulau Pangkor) - 1 Pemenang

GA ini berlangsung dari 1 April 2014 - 30 April 2014



17 comments:

  1. Good luck sis... Semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. Terima kasih join GA ye k.sura..insyaAllah ada rezeki.All the bast n gud luck..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ida..kalau dah dijemput..In Sha Allah tidak menghampakan..syarat pun senang..tu yg akak terus join..

      Delete
  3. Selamat bersegmen sura moga menang nanti...
    Wah! rumah baru...cantik, lama tak singgah sini..

    ReplyDelete
  4. best jugak tu hadiahnya kak sura..boleh buat baju raya..klu menang shawl bley buat tudung raya

    ReplyDelete
  5. good luck!

    salam kenal. jemput ke blog sy :)

    ReplyDelete
  6. siapa nak hadiah?
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/saya-nak-join-giveaway-fuza.html

    ReplyDelete
  7. good luck kak sura..semoga jd pemenang bertuah

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari blog tuan penganjur.. all the best..

    ReplyDelete
  9. ayu datang dari GA yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh follow sekali...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  10. CN datang dari segmen yang sama ... all the best dear ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  11. Hye, kita dari GA yang sama. Singgah :)

    ReplyDelete
  12. hye...sy dr segmen yg sama...gud luck..
    http://thecutepurpleprincess.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)