Thursday, March 27, 2014

Seronoknya mereka disana..

Senyum umi apabila melihat gambar-gambar yang dihantar oleh anak buah.Seronok anak2 disana.Dilayan dengan baik oleh anakbuah umi yg dipanggil 'kakngah' oleh anak2.

Kakngah pulak memang rajin melayan dan kuat juga berjalan.Ditambah suaminya baru membeli sebuah kereta untuknya(2nd hand)..lagi la rajin berjalan..

Jom tengok muka-muka happy kat sana..


                                     amboi..nenek pun ikut tengok 7D jugakk...
                                           nenek yg paling kecil..

Hari ini lastday kat kampung..petang ni diarang dah bertolak balik kesini..Harap selamat sampai pagi esok..

#Jeles Umi..waaa..nak balik jugakk..#

16 comments:

  1. amboiiiiiiiii nenek uols tu kemain layan 3D ek...sporting abis
    npk seronok theyol tu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. El..not 3D..7D..bukan main diarang ni..akak pun x merasa lagi..:)

      Delete
  2. Meriah, happy faces je, kena balik tau :))

    ReplyDelete
  3. syoknyeeee!
    mcm2 xtvt lah dorang kat sana yer.
    zura yang tengok nih pon jeles. hahaha
    nak balik kg jugak jer rasa. hehe

    ReplyDelete
  4. umi pun dah rindu..moga anak2 umi selamat sampai

    ReplyDelete
  5. Oh itulah yg hero kecik Sura tak ada kakak di rumah ye.. Kalau besar sikit dah boleh ikut balik sama..

    ReplyDelete
  6. pewiiitttt.. nenek moden .. :) kesian kak sura xdpat balik kg ... next time la kak ye amek cuti pjg2 leh la balik

    ReplyDelete
  7. cucu-cucu melayan opahnyer... yg paling gempaq tu haha Opah pon tonton 7D..tengok citer apa tu pah ?? :)

    ReplyDelete
  8. Nenek jugak yg nampak comel.... Hehe.

    ReplyDelete
  9. sekali sekala bawak nenen jalan2.
    memang seronok percutian

    ReplyDelete
  10. padan muka umi tak dpt ikut balik kampung.hehe

    ReplyDelete
  11. waaaa tk menahan nenek pun tgk 7D.. mcm mn la muvi 7 D yerk..4D pun zura blm try lagi

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)