Wednesday, March 26, 2014

Bila malam...

Selamat petang semua..
Malam ni nak makan apa ya?selalu tak korang pikir camtu..Umi selalu pikir..bila malam menjelma.nak masak apa..nak makan apa..yang paling Umi suka sejak  dua menjak ni bila kat freezer tu dah kosong..maknanya Umi tak yah masak(nampak benor malaih masak).

Ditambah pulak anak dara dua orang tak de..senang la Umi..semalam En Somi  belanja pizza hut..hari ni Umi la pulak belanja..tapi nak makan apa erk?ada cadangan tak..mc d,kfc tak nak..selain tu..tengah duk berpikir nak makan apa..nak apa..nasi ayam penyet ke..nandos ke?

Tapi kena gak tunggu En Hubby balik..kalau balik awal boleh la pergi..kalau tak..makan jelah yg dekat sini..nasi  putih..sup ekor.. pon sodap..

Semalam punya cerita..masa kat pizza hut..elok jer sampai makanan..si Afif terkepit-kepit nak berak..Umii....apip nak yakk..gitulah cakapnya..ala ..apip tahan la..Umi nak makan ni..jawap umi..
Nak yakk!!memang tak tahan la tu..terpaksa la umi bawak pi toilet kat situ..lama pulak tu..susah nak keluar kepala t.... tu..sabo jelah..mood makan tetiba hilang...



tengok..Umi dah bebel ni..

Harapnya malam ni makan malam kami tak terganggu lagi..Apip..Apip..


14 comments:

  1. Hahahaha.. sabor jer lahhh. Sian ummi, sampai xde mood nk makan. Hihihi

    ReplyDelete
  2. kemain comel akak bebel tu hehehe

    ReplyDelete
  3. nasi ayam penyet tu sedap.....

    ReplyDelete
  4. Untung Afif nak inform baik sangatlah dah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul jugak cakap kakzakie..untung dia ckp..klu terrr kat situ ..lagi haru..hihi..bila dah free diaper ni..ingat senang..tapi bila berjalan sikit..jap2 nak yak..jap2 nak nncing..hehe

      Delete
  5. alahai..time tu la dia nak iyak ye..saya pon selalu macam tu..tp kat umah la..bila nak makan je, anak nak iyak..adoi..spoil tul..

    ReplyDelete
  6. cantik gigi kak sura..tersusun putih bersih... :=)

    ReplyDelete
  7. Comel umi membebel, memang kadang tu salah timing ja budak-budak ni...

    ReplyDelete
  8. hahahahaha nasib lah iols bukan tgh makan ni kak woiiii
    lau x asik dok teringat kepala t apip je hahahaha

    mmg kak lau mlm je mmg buntu x tau nak mkn ape
    kdg2 buat cucuq je kat budak2 tu hehe

    ReplyDelete
  9. comel tau afifi ni buat aksi nak qado hajat plak time nk makan..takpe kak sura..alasan boleh diet.hehe

    ReplyDelete
  10. comel tau afifi ni buat aksi nak qado hajat plak time nk makan..takpe kak sura..alasan boleh diet.hehe

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)