Thursday, March 6, 2014

Akhirnya berpisah jua..

Assalamualaikum..
Hari ni cuba merajinkan diri seadanya untuk update n3 awal sikit..sebabnya banyak sangat tertangguh..nak draf pun tak sempat..tahu-tahu..idea tu hanyut cam tu jer..

Minggu lepas seorang dari staf klinik sudah berhenti.Sedih sangat rasanya..sebab dah 10 tahun bersama..macam-macam yang dikongsi..Suka duka.kami disini .sentiasa bersama.Bukan umi sorang merasakan begitu..tapi semua staf yang lain..sebabnya kami semua rapat.Kalau ada yang salah pada pandangan kami..mesti ditegur..dibebel..

Biar gambar pulak yang bercerita..lastday Ani kerja..




                                                           bos belanja Nandos

                                                          Dik Mas pun datang jugak..

                                       Ani (kawan yg berhenti) duduk sebelah doktor..
 Babak babak sedih..


Semuanya mengeluarkan air mata pada hari tu..sedih sangat.(.pic umi nangis takde yer)
Umi suka cubit Ani ni..sebab badan dia banyak isi. ..memang sedap di peluk-peluk..yang paling Umi suka duduk atas peha dia..macam sofa..hihi..yang paling best bila duk kat dia terasa cam kita ni kecik jer..perasan kecik sekejap..padahal badan sendiri pun dah berlapis-lapis..hihi.

Sekarang ni semua tu tinggal kenangan..dah tak boleh dah nak manja2 ngan Ani..

Anii..mu tunggu nanti kitarang gi Dungun cari mung...



18 comments:

  1. InsyaAllah, panjang umur jumpa lagi..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. suami dia nak balik duk kg..buat kerja kampung..:)
      so .terpaksalah dia ikut..ikutkan.dia taknak..:)

      Delete
  3. bestnye lau company dan staff appreciate kita keje selama ni kat situ kan..company el ni ntahlahh xtau nak ckp sabo n redhooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. bosnya sangat baik..masa nak berhenti dapat handphone ..bonus lagi..:)

      Delete
  4. Bila lama bersama pasti sedih saat berpisah macam ini Sura.
    Kiranya Ani balik kampung dialah ye di T'ganu. Bestnya kakak suka T'ganu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trengganu memang best..dulu buat trip pergi sana..masa tu Ani kawin.sronok sangat:)

      Delete
  5. nampak akrab persahabatan tu...

    ReplyDelete
  6. dh 10 tahu keje bersama, mmg terasa sgt kehilangan sebab setiap hari berjmp.. semoga persahabatan ttp kekal walaupun dh berjauhan... eh semua staff klinik tu pompuan yerk...

    ReplyDelete
  7. xpe masih boleh contact via Whatsapp hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp..masih boleh contact..tp tak sama rasanya..

      Delete
  8. sonok dpt kawan2 keje yang cam famili cam nih.
    bila kehilangan pasti semua terasa.

    Kawan Kak Sura orang Dungun ke? dekat jer lah ngan Kg zura..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aa..orang Dungun..suaminya kelantan..tp nak duk Dungun..

      Delete
  9. lama 10 tahun bersama tu..mau taknye babak drama air mata..ada makan2 lagi..sangat seronok

    ReplyDelete
  10. setiap pertemuaan ada perpisahan..tak mau sedih2..esok2 bila rindu pi terjah tranganu jumpa ani..semoga moment persahabatan sura with ani menjadi kenangan yg terindah :)

    ReplyDelete
  11. Memang sedih nak berpisah bila sudah rapat kan Kak... byk kenangan bersama, tu yg sedih...

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)