Wednesday, January 22, 2014

♥WW♥


Yukk..yukk..

17 comments:

  1. kenapa dia nanges?afif buat apa kat dia..hihik

    ReplyDelete
  2. hahahahahahahaha.. dah kenapa tuh??

    sian Afif.. muka cuak jer tengok gegel nangis.
    kemain semangat lagi gegel nangis.
    hahahahahaha.. comel lah~

    ReplyDelete
  3. ngorat anak dara org smp melalak budak tuh.. hahaahahah

    ReplyDelete
  4. dah kenapa lak si dara tu hahaha

    ReplyDelete
  5. Kenapa pulak mak we Afif tu melalak sayang?
    Eh... buat dont know aje auntie tengok:)
    Afif... Afif....

    ReplyDelete
    Replies
    1. afif memang buat muka x der perasaan..hihihi

      Delete
  6. lor... awat tu... kelakar pun ada kesian pun ada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. si Lisa tu bukan apa..cuma nak turun dari situ jer..:)

      Delete
  7. alaaa.. nape awek nanges tu.. cute lah awak, baju merah..

    ReplyDelete
  8. pandai afif nyakat lisa ye..sampai nangis di buat nya hehe..
    comey2 anak sura..

    ReplyDelete
  9. hahaha...comelnya depa kak.. awat menangis tu?? hehe

    ReplyDelete
  10. Salam kenal, Sura... dah knp adiknya nangis tu? mesti kena sakat ni... ^__^

    ReplyDelete
  11. Sura... busy ye.
    Tak apalah kakak singgah tengok hero comel yg buat tak kisah dgn girl friend sebelah tu:)

    ReplyDelete
  12. afif bukan nk tolong pujuk,boleh dia buat muka comel kt situ.hehe

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)