Tuesday, December 24, 2013

Salam semua..percubaan buat n3 ngan handphone..Rindunya nk blogwalking umah kawan2..tapi buat masa ni tak boleh sbb kerja kat kaunter...nanti senang2 umi singgah ya...


9 comments:

  1. berjaya juga ye kak update guna HP... kena exlpore lagi spy lebih pandai...hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..tak pandai pakai bloggerroid tu..ni pun pun buat yg cam biasa jer..

      Delete
  2. Tahniah!!.. semoga dipermudahkan segala urusan & terus berjaya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  3. Ok... percubaan dah berjaya. Lagi senang lain kali kalau busy tepek N3 gambar Afif jadilah... keletah dia semua org dah suka dan faham. Macam gambar ini kakak rasa mesti nak ikut urut samalah tu:)

    ReplyDelete
  4. Wah berjaya dah update guna handphone. Siap ada gambar Afif lagi. Tahniah kak :)

    ReplyDelete
  5. uish, menambah gelora ku mahu memiliki henpon mcm akak, tengah gigih mengumpul wang ni.. hihi

    ReplyDelete
  6. boleh update by hp pun el malas kak
    mmg mood malas ni melampau2 huhu
    tgklah blog el pun xupdate huhu

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)