Friday, December 6, 2013

Hmmm. What's for lunch?

Salam Jumaat semua..kalau hari Jumaat biasanya Umi akan ikut kawan2 yg lain pergi makan ..dah lama plan nak makan nasi arab asyik tak menjadi jer..tapi 2 hari lepas Umi stress sangat kerja jadi masa rehat tu Umi ikut diarang ke Harbour Place..kebetulan kami pergi berlima dan sepakat nak merasa masakan arab kat situ..nama restorannya Umi lupa..rasanya dulu namanya lain...sekarang lain..dah tukar owner kot...

                                           bergambar sebelum makanan sampai..
 kami order nasi baryani jer set untuk 4 orang..tapi cukup untuk kami 5 orang..boleh bertambah tambah lagi..



    jangan terkejut ya..mak2 orang makan sampai licin..tu pun ada lagi order chicken grill dan shawarma..

              yang ni tukang perabih..segala bagai semua ada dalam pinggan dia..hahaha
                                               sempat lagi posing sebelum balik....

Akhirnya merasa jugak makan kat situ..kalau tak asyik ayam penyet jer...hahaha..berbaloi jugak kesitu..semuanya licin!!

21 comments:

  1. sedap betul tgk nasi beriani tu..abis licin haha

    ReplyDelete
  2. perut tengah lapar time tu..hihihi..dahsyat mak2 orang ni..:)

    ReplyDelete
  3. waahhhh.. makan cam nih br berkat. licin semua sekali.
    tak de pembaziran~

    ReplyDelete
  4. Wahhhhhh sedap betul tu...licin...hehe

    ReplyDelete
  5. sedapnya kak... menyelerakann sangat

    ReplyDelete
  6. Best macam tu Sura tak membazir. Betul-betul ngam ni berlima kakak dapat baca sebab tu tak ada malu-malu. Bagus licin tak membazir - puas hati kalau membayar macam ini.

    ReplyDelete
  7. Sedapnya nasi bariani tu kak. Ni yang nak beli ni bila tengok. Hehe...

    ReplyDelete
  8. Nampak sedap ...mestila sedap tu ...licin jer pinggan ..he he..

    ReplyDelete
  9. sedapnya makanan tuh, salam perkenalan

    ReplyDelete
  10. seronok makan ramai2 macam gini,takkan ada pembaziran sbb ada tukang perabis..tu yg best tu..:)

    ReplyDelete
  11. berbaloi leh beli ikut set. saya kalau nasi arab biasa tak abes makan sorang sepinggan

    ReplyDelete
  12. Adoii.. Sedapnya makan, umi.. XD

    ReplyDelete
  13. wow, satu mangkuk besar u (macam rupa besen pun ada)... sedap lar tu sbb habis licing!

    ReplyDelete
  14. byk nye lahai nasi beriani tuh..klu mkn share ramai2 kompom abih punyer...

    ReplyDelete
  15. wahhh !sedap nya nasi arab ni Kak...sy blm pernah makan tau..hehe..sini mcm takde jual lagi...huhu

    ReplyDelete
  16. mcm sedap je. dah lah tgh lapar ni. lahai
    gahahahah =D

    ReplyDelete
  17. amboi sdapnya nasi arab tu..bla akak nak blanja cik nor lak..hihik

    ReplyDelete
  18. Kakak dtg sesaja nak tengok nasi menggoda tu Sura.
    Manalah cerita Afif ni... budak cerdik yg cute tu:)

    ReplyDelete

Umi amat hargai setiap komen anda..Tq..:)